Ailece İzleyebileceğiniz En İyi Film Önerileri

Ailece İzleyebileceğiniz En İyi Film Önerileri

Ailece izlenebilecek filmler arasında en çok animasyon ve komedi adı altında çekilen filmler vardır. Bu filmler hem çocuklarımızla beraber izleyebileceğimiz hem de bilgi verici filmler olmaktadır.

Ailece izlenebilecek filmler arasında en çok animasyon ve komedi adı altında çekilen filmler vardır. Bu filmler hem çocuklarımızla beraber izleyebileceğimiz hem de bilgi verici filmler olmaktadır.

 Animasyon filmi olarak izlenen buz devri mamutlar ve nesli tükenen hayvanlarla çekilen bir filmdir. Bu film oldukça fazla bir şekilde izlenmiştir. İçeriğinde nesli tükenen hayvanları unutturmamak ve dostluk kavramını zor günde de iyi günde de ortaya çıkarmak olmuştur.

Ailece izlenmesi gereken ve özellikle evde on yaşından küçük bir çocuk varsa kesinlikle tavsiye edilen bir animasyon filmi olan şirinler kötü gargamele karşı savaş vermektedir. Şirinlerin her birinin kendileri has özellikleri olup tüm şirinler birbirlerine saygı ve sevgi içinde yaşarlar ve kötü gargamele karşı hep beraber savaş vermektedirler.

Mucize ailece izlenmesi gereken dizilerden biridir. Hasta ve engelli olan adam ile zorla evlendirilen kadının bitmeyen ve umut dolu aşkı ile sevgiyle iyileştirdiği kocasını anlatmaktadır. Filmde şiddet içerikli konular olmasa da üslup ve konuşma bakımından on yaşından büyük çocuklar ile izlenmesi daha uygun olmaktadır.

Evde tek başına hem komik hem de oldukça macera dolu filmdir. Uçağa binecek ailenin fazla çocuktan dolayı  kelvini evde unutması ve almak için gidememeleri ile başlayan macera uzunca bir süre devam etmektedir. Başta korkan ama sonra oldukça zevk alan ve bu duruma alışan kelvin evde hırsızlar ile mücadele etmektedir.

Uzun hikaye oldukça acıklı Bir filmdir. Osman sınavın romanından düzenlenen bu film de başrolü Kenan İmirzalıoğlu almaktadır. Bulgar göçmenleri olan Ali ve Münire’nin büyük aşkını anlatan ve bu aşktan olan Mustafa oğulları ile tren vagonlarında sürekli göç hallerinde ki hayatlarını anlatmaktadır.

Umudunu kaybetme filmi sinemanın bir zamanlar yıldızı olan efsane filmlerden biridir. Baba ve küçük oğlunun hayatlarını mucizevi şekilde değiştirmesini konu almaktadır. Çok güzel bir hayatı olan babanın işlerinin kötü gitmesi ve eşini ve bir evladını kaybetmesi daha sonrada oğlu ile sokaklarda kalması ile film başlamaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler