44 Yaşında Karın Kaslarıyla Damgasını Vurdu! Çağla Şıkel'in İlginç Diyeti

44 Yaşında Karın Kaslarıyla Damgasını Vurdu! Çağla Şıkel'in İlginç Diyeti

44 yaşında karın kaslarıyla damgasını vurdu! Çağla Şıkel’in ilginç diyeti. Yıllara meydan okuyan güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Çağla Şıkel, gençlere taş çıkardı. Uyguladığı ilginç diyet ise birçok kişinin merakı oldu.

44 YAŞINDA KARIN KASLARIYLA DAMGASINI VURDU! ÇAĞLA ŞIKEL'İN İLGİNÇ DİYETİ

44 yaşında karın kaslarıyla damgasını vurdu! Çağla Şıkel’in ilginç diyeti. Yıllara meydan okuyan güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Çağla Şıkel, gençlere taş çıkardı. Uyguladığı ilginç diyet ise birçok kişinin merakı oldu. Haberin detayları ise şöyle…

2 çocuk annesi başarılı manken ve birçok projede yer alan Çağla Şıkel, fit görünümü ile herkesi hayran bıraktı. Son zamanlarda avukat Nail Gönenli’de aşkı bulan manken, sosyal medya pozları ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Takipçilerinin karşısına birbirinden farklı kombinlerle çıkan Şıkel, dikkat çeken zayıflığı ile beğeni toplamaya devam ediyor.

NAİL GÖNENLİ İLE 8 YIL SONRA AŞKI BULDU!

Aşk diyetini Nail gönenli ile bozan Çağla Şıkel, 8 yıl sonra kaçmak yerine aşkını gözler önünde yaşamayı seçti. 2015 senesinde Emre Altuğ ile yollarını ayıran manken, kısa sürede sosyal medyada yayılan aşk fotoğraflarını gizlemedi. Fit görünüşüyle de dikkat çeken videosu ile instagram hesabında beğeni topladı.

4 gün boyunca 6 antrenman yaptığını belirten manken “Gördüm ki
zihnimi susturmayı başardığımda sınırların olmadığı bir dünya, limitlerden özgürleşmiş korkusuz bir çağla var” yorumunda bulundu. Güzel fiziği ile beğeni toplayan Çağla Şıkel diyeti ise merak konusu oldu.

ÇAĞLA ŞIKEL DİYETİNİN SIRRI!

Fit görünümü ile herkesi hayran bırakan manken, tempolu çalışmasına rağmen dikkat çeken fiziği ile takipçilerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Peki Çağla Şıkel zayıflığının sırrı ne?

Zayıf görünümü ve dikkat çeken fiziği ile birçok kişinin merak ettiği Çağla Şıkel diyetinin sırrı çözüldü. Sabah kahvaltıda yumurta ve avokado yediğini belirten manken, peynir, kırmızı ve yeşil biber tüketiyor. Kase içerisinde badem, ceviz ve yulaf tüketimi ile güzel görünümünü destekleyerek beslenme listesinde olan yiyecekleri sıraladı.

ÖĞLE YEMEĞİNDE OLMAZSA OLMAZ YULAF!

Çağla Şıkel, öğle yemeğinde hem protein hem de lif ihtiyacını destekleyerek, sağlıklı beslenme konusunda dikkat çekiyor. YouTube kanalında günlük beslenme rutininden bahseden manken, öğle yemeğinde olmazsa olmaz yulaf tüketimini ön planda tutuyor. Meyve karışımı ile yulafın bir tüketilmesini vurgulayıp “eğer spor yapacaksam patatesi rendeleyip yumurtayla karıştırıyorum” diyerek zayıf kalma sırlarını açıklıyor. Çocukluğundan beri sadece çikolatayı sevdiğini belirten manken “sütlü tatlılar, börek, çörek veya kızartmayla hiçbir zaman işim olmadı” diyerek fit görünümünün sırrını verdi.

Ara öğünü kahvaltıdan 2 saat sonra yediğini, meyve ve sütle desteklediğini belirtti. Kızarrmış yulaf içerisine süt ekleyerek tükettiğini belirten manken, spordan önce enerji kazanmak için badem, muz ve elma ile desteklediğini de dile getirdi.

TAKİPÇİLERİNDEN DESTEK MESAJI: HARİKASIN ÇAĞLA!

İnstagramda en son yayınladığı video ile gündemde olan manken “Fiziksel kazanımlarımın dışında kendi zihnimi eğitmeyi öğrendiğim bi yoldayım” yorumunda bulundu. Takipçilerinden destek mesajı “Harikasın Çağla” yorumlarının yanında dikkat çeken fiziği ve karın kasları ile beğeni toplamaya devam ediyor.

1.jpg3.jpg2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler