Yılın Transferi: Kylian Mbappe, Resmen Real Madrid’de

Yılın Transferi: Kylian Mbappe, Resmen Real Madrid’de

La Liga devi Real Madrid, Pazartesi günü yaptığı açıklamada süper yıldızı renklerine bağladını duyurdu. Real Madrid, Kylian Mbappe’yi Paris Saint-Germain'den ücretsiz transferle imzalandığını doğruladı.

25 yaşındaki oyuncu, Paris Saint-Germain'den ücretsiz bir transferle Real Madrid’in yolunu tuttu. Böylece son zamanların en uzun transfer destanlarından birini sona erdi. Onlarca yıl gibi görünen şey için, ancak gerçekte sadece yıllar, Madrid ve Mbappe birbirine bağlandı.

Mbappe, neslinin en büyüklerinden birinden tüm zamanların en büyüklerinden birine geçeceği dönüm noktası olacağını umuyor. Başkan Florentino Perez, Cristiano Ronaldo’nun ardından büyük bir yıldızı daha takıma kazandırdı.

goal-blank-web-facebook-2024-05-12t212642-372.webp

MADRİD’E YENİ SÜPER YILDIZ

Madrid için bu, bir elit süper kulübün şimdiye kadar yaptığı tartışmasız en etkileyici yeniden inşa işinin doruk noktası oldu. Dünya starı Mbappe, Ligue 1 tarafından çıkışını duyurmak için sosyal medyaya gitti. Ancak bir sonraki varış yerini gizli tutmuştu. Kulüp için oynadığı son maç Cumartesi günü Stade Pierre-Mauroy’daki Lillie oldu.

Altı yıl önce AS Monaco'dan PSG'ye katılan Mbappe, 305 maçta 255 gol atarak kulüpte şimdiye kadarki en çok gol atan oyuncu oldu. Mbappe,

“Çok fazla duygu var. Uzun yıllar boyunca, buraya seyahat etmeme izin veren dünyanın en iyilerinden biri olan en büyük Fransız kulübünün üyesi olma şansım ve büyük onurum oldu.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler