Ünlü Yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’deki Tehlikeyi Anlattı

Ünlü Yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’deki Tehlikeyi Anlattı

Efsane futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Başakşehir maçını değerlendirdi. Dilmen, Fenerbahçe’nin kazanmasına rağmen oluşan büyük tehlikeyi açıkladı. Buna çözüm bulmalı diyen yorumcu neyi kast etti?

Süper Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Başakşehir’i 1-0 mağlup etti. 90+4’de bulduğu golle rakibini devirdi. Bol pozisyona girmesine karşın skoru bir türlü üretemedi. Son dakikada verilen penaltıyla 3 puanı alabildi.

KARTAL VE OYUNCULARDA STRES VAR

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, maçı TV8,5 ekranlarında değerlendirdi. Dilmen, “Bu gelen gol İsmail Kartal'ı fazlasıyla rahatlattı. İsmail Kartal ve oyuncu grubunun üstünde çok fazla stres var buna bir çözüm bulunmalı” açıklamasını yaptı ve şu şekilde devam etti;

ŞAMPİYONLUKTA RİSK ALINMALI

“45. dakikada Fenerbahçe'nin çift santrfora dönmesi gerekiyordu ancak İsmail Kartal yaşadığı kaygı sebebiyle geç değişiklik yaptı. Fenerbahçe'de stresi yaşayan en büyük isim İsmail Kartal.

Fenerbahçe'nin kadrosu çok tecrübeli ancak ligin son anlarına gelinmesiyle birlikte uzun süredir yaşanamayan şampiyonluk takımda bir şuursuzluk yaratıyor. İsmail Kartal'ın artık daha fazla risk alması gerekiyor. Şampiyonluk yarışında risk alınmalı.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler