UEFA'dan Merih Demiral'ın Bozkurt Sevincine Soruşturma

UEFA'dan Merih Demiral'ın Bozkurt Sevincine Soruşturma

UEFA, Avusturya maçındaki gol sevinci nedeniyle Merih Demiral'a soruşturma başlattı. Merih Demiral'ın bozkurt işareti yaparak sevinmesi futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya'yı eleyerek çeyrek finale çıktığı maçta, iki gol atan Merih Demiral'ın gol sevincindeki bozkurt işareti büyük yankı uyandırdı. UEFA, bu gol sevinci nedeniyle Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı.

MERİH DEMİRAL BOZKURT SEVİNCİ YAPTI

Türkiye'nin, Almanya'nın Leipzig kentinde oynanan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu maçında Avusturya'yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldiği maçta, Merih Demiral'ın gol sevinci dünya basınında geniş yankı buldu. Merih Demiral, attığı gol sonrası bozkurt işareti yaparak sevinç gösterisinde bulundu. Bu sevinç gösterisi, çeşitli platformlarda manipüle edilerek farklı anlamlar yüklendi.

1085460883-512-0-2560-2048-1920x0-80-0-0-687a45655bef050211333cd380d34b6a-1-002.jpg

UEFA'DAN BOZKURT SEVİNCİNE SORUŞTURMA

UEFA, Merih Demiral'ın gol sevincinde bozkurt işareti yapması nedeniyle bir soruşturma başlattığını duyurdu. UEFA tarafından yapılan açıklamada:

"UEFA Etik ve Disiplin Müfettişi atandı. Avusturya ile Türkiye arasında 2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya'nın Leipzig kentinde oynanan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu maçıyla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla ilgili olarak UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca bir soruşturma açılmıştır. Bu konuyla ilgili daha fazla bilgi zamanı geldiğinde sunulacaktır."

MERİH DEMİRAL'DEN SEVİNÇ AÇIKLAMASI

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Merih Demiral, sevinç gösterisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Merih Demiral, şu ifadeleri kullandı:

"Ne Mutlu Türk'üm Diyene! Taraftarımız inanılmaz bir atmosfer yaşattı. Çok gururluyum Türk olduğum için. Bütün taraftarımıza teşekkür ediyorum."

UEFA SORUŞTURMASI NE KADAR SÜRECEK?

UEFA'nın soruşturmasının ne kadar süreceği ve olası sonuçları henüz belirsiz. Ancak, Merih Demiral'ın bu süreçte nasıl bir savunma yapacağı merak konusu.

OLASI SONUÇLAR

  • Disiplin Cezası: UEFA, futbolcuların saha içi ve saha dışı davranışlarını titizlikle inceler. Merih Demiral'a disiplin cezası verilme olasılığı bulunuyor.
  • Para Cezası: Gol sevinci nedeniyle para cezası da gündeme gelebilir.
  • Uyarı: UEFA, benzer olayların tekrarlanmaması adına uyarı da verebilir.

Merih Demiral'ın Avusturya maçındaki gol sevincinde yaptığı bozkurt işareti, UEFA tarafından soruşturma konusu oldu. Bu durum, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı ve tartışmalara neden oldu. UEFA'nın soruşturma sonucunda alacağı karar, hem Merih Demiral'ın kariyerini hem de Türk futbolunu yakından ilgilendiriyor.

antalyahaber.tv

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler