Türkiye’nin Gururu Alperen Şengün’den Kariyer Rekoru

Türkiye’nin Gururu Alperen Şengün’den Kariyer Rekoru

NBA’de boy gösteren Alperen Şengün, yeni sezonda şov yaptı. Amerika Basketbol Ligi Ekim ayında başladı. Türk yıldızlarının da yer aldığı 2023 -2024 sezonu yine heyecanlı maçlara sahne oluyor.

NBA’de Houston Rockets’ın formasını terleten Alperen Şengün’den kariyer rekoru geldi. Houston Rockets, üst üste ikinci galibiyetini aldı. Galibiyetin mimarlarından biri de 37 sayı ile oynayan Şengün oldu.

Houston Rockets, New Orleans Pelicans'a karşı 106-104 sayıyla galibiyeti kıl payı olsa da alabildi. Çekişmeli geçen maçın öne çıkan isimlerinden biri de Şengün oldu. Alperen Şengün’ün kariyer gecesi olarak anıldı.

ALPEREN ŞENGÜN’DEN KARİYER REKORU

Türkiye’nin NBA’deki yeni gururu Alperen Şengün, gece oynanan maçta kariyer rekoru kırdı. New Orleans Pelicans’a karşı 37 sayı, 11 ribaund ve 6 asist yaptı. Bu rakamlarla kariyer rekoruna imza attı.

Alperen Şengün, Cumartesi gecesi Houston Rockets'in New Orleans Pelicans 106-104'ü geride tutmasına yardımcı olmak için kariyer rekoru 37 sayı attı. Bu sayının yanında 11 ribaund ve 6 asistlik bir performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler