Türkiye’nin Galibiyeti Avrupa Basınında: Gazete Manşetleri Neler Söyledi?

Türkiye’nin Galibiyeti Avrupa Basınında: Gazete Manşetleri Neler Söyledi?

Ay-Yıldızlarımız, son 16’da Avusturya’yı yenerek çeyrek finale yükseldi. Avrupa basını A Milli Takımımızın galibiyetini manşetlere taşıdı. İşte o manşetlerden öne çıkanlar…

Türkiye, son 16 Turu müsabakasında karşılaştığı Avusturya'yı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla beraber A Milli Futbol Takımı, 2000 ve 2008 yıllarının ardından bu turnuvada 3. kez çeyrek finale yükseldi.

AVRUPA BASININDA TÜRKİYE

Tüm dünya Türkiye’nin aldığı galibiyeti konuştu. Özellikle de Avrupa’da geniş yankı buldu. Galibiyetin ardından tüm manşetler Türkiye’nin galibiyetini yazdı.

SPORMEDIASET: MERT'İN ELDİVENLERİ…

“Eğer Merih Demiral bir başyapıtsa, Mert Günok da bir sanatçıdır. Vincenzo Montella'nın cesaret ve üstün yetenek karışımı Türkiye'si çeyrek finalde. Eski Juventus ve Atalanta defans oyuncusu yankılanan bir duble yaptı.”

ekran-resmi-2024-07-03-13-25-15.png

THE SUN: BİR ÜLKENİN RÜYASINI GERÇEKLEŞTİREN ÇOCUK

“Merih Demiral iki gol atarak Ralf Rangnick'in ateşli takımını sersemletti ve Türkiye Euro 2024 çeyrek finaline yükseldi.”

MARCA: UNUTULMAYACAK BİR GECEYDİ

“Arda Güler icat ediyor, Merih Demiral uyguluyor, Mert Günok kurtarıyor... ve Türkiye hayal kuruyor... Leipzig'de unutulmayacak bir geceydi. Bir Avrupa Şampiyonası'nın en gizli maçının muhteşem olabileceğinin bir göstergesiydi.”

AS: TÜRKİYE, RALF RANGNICK'İ ÇILGINA ÇEVİRDİ

“Türk stoper, Real Madrid'li oyuncunun asistlerinin ardından iki gol attı. Avusturya zaman zaman ezici bir üstünlük kurdu. Ancak Türkiye'nin direnci kahramancaydı.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler