Türkiye Maçı Öncesinde Hırvatistan'a Kötü Haber! Tek Forvet Oyuncusu da Kampı Terk Etti!

Türkiye Maçı Öncesinde Hırvatistan'a Kötü Haber! Tek Forvet Oyuncusu da Kampı Terk Etti!

Türkiye-Hırvatistan maçı bu akşam ekranlara gelecek. Maç öncesinde Hırvatistan'da oyuncu şoku yaşanıyor. Golcü oyuncu, kampı neden terk etti? İşte haberin detayları...

2024 Avrupa elemeleri heyecanı tam gaz devam ediyor. Bu akşam 21.45.'te TRT 1 ekranlarına gelecek Türkiye- Hırvatistan karşılaşması futbol severler tarafından heyecanla bekleniyor. D grubunda zirveyi yakından ilgilendiren bu önemli karşılaşma öncesinde Hırvatistan'da oyuncu şoku yaşanıyor. Hırvatistan milli futbol takımında  Livaja, takımın kampından ayrılarak akşamki dev mücadelede forma giyemeyecek. 

HIRVATİSTAN MAÇINDA  PETKOVİÇ'İN DURUMU MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK 

Euro 2024 Avrupa elemelerinde D  grubunda Türkiye- Hırvatistan karşılaşması bu akşam saat 21.45'te naklen TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Maç öncesinde Hırvatistan adeta şok yaşadı. Daha öncesinde kas sakatlığı bulunan Andrej Kramaric ve İvan Perisic bu  önemli karşılaşmada Türkiye karşısında forma giyemeyecek yıldız oyunculardı.

Bunun yanı sıra  Hırvatistan'ın golcü oyuncusu Petkoviç'in durumu maç saatinde belli olacak. Öte yandan kampta düzeni bozan milli takım antrenmanında taraftarla sözlü atışmalarda bulunan  Livaja da Türkiye karşısında forma giyemeyecek. Dolayısıyla Hırvatistan milli futbol takımı bu akşam Türkiye karşısında forvet hattı olmadan kadro dizilimi yapacak. 

HIRVATİSTAN KALECİSİ LİVAKOVİÇ'E EMANET

Süper lig devlerinden Fenerbahçe'ye bu sezon transfer olan Hırvatistan milli futbol takımının file bekçisi Dominik Livakoviç, bu akşam A milli futbol takımı karşısında forma giyecek. Dominik Livakoviç bilindiği üzere dünya kupasındaki kurtarışları ile maçlara damga vurmuştu. Bu akşam Livakoviç Hırvatistan milli futbol takımının kalesini A milli futbol takımından gelen şutlara karşı golle kapatacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler