Türkiye Kupası'na Veda Eden Fenerbahçe'de Maç Sonrası Büyük Tartışma!

Türkiye Kupası'na Veda Eden Fenerbahçe'de Maç Sonrası Büyük Tartışma!

Ankaragücü, Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi! Maçın ardından Mert Hakan Yandaş'ın Kazımcan Karataş ile yaşadığı tartışma dikkat çekti.

Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Ankaragücü, etkileyici performansıyla Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Ancak galibiyetin gölgesinde, maç sonunda Mert Hakan Yandaş'ın Kazımcan Karataş ile yaşadığı tartışma dikkat çekti.

MERT HAKAN YANDAŞ: "ÖZÜR DİLERİZ"

Mert Hakan, yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamada, maçın heyecanı ve rekabetin etkisi altında yaşanan bir anlık gerilim olduğunu belirtti. 

Maçın ardından Mert Hakan Yandaş ile Kazımcan Karataş'ın tartışması dikkat çekti. Tartışmanın sonunda açıklama yapan Mert Hakan,

"Maç kaybedebilirsiniz ama böyle değil. Fenerbahçe'ye yakışan mücadele etmek zorundayız. Özür dileriz. Bunu telafi etmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

ANKARAGÜCÜ YARI FİNALE YÜKSELDİ

Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesi, Eryaman Stadyumu'nda nefes kesti. Ev sahibi Ankaragücü, etkileyici bir performans sergileyerek Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. Gol perdesini 10. dakikada Olimpiu Morutan, 33. dakikada Tasos Chatzigiovanis gol atarken 87. dakikada Garry Rodrigues'in kaydettiği gollerle açan Ankaragücü, adını yarı finale yazdırdı.

Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda veda eden taraf oldu. Ankaragücü ise üstün performansıyla bir adım daha öne çıkarak turnuvada yoluna devam ediyor. Futbolseverler, heyecan dolu mücadeleyi konuşurken, Ankaragücü'nün yarı finale yükselmesi taraftarları sevince boğdu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler