Türkiye-Avusturya Maçı Saat Kaçta? Montella Basın Toplantısında Neler Söyledi?

Türkiye-Avusturya Maçı Saat Kaçta? Montella Basın Toplantısında Neler Söyledi?

EURO 2024’de son 16 turu heyecanı yaşanıyor. Çeyrek finale çıkacak olan takımlar belli olurken Türkiye’de kritik bir maça çıkacak. Peki Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası son 16 turu maçı saat kaçta?

Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Türkiye ile Avusturya karşı karşıya gelecek. Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada A Milli Futbol Takımı, kritik bir maça çıkacak. Milyonların gözü kulağı bu maçta olacak.

TÜRKİYE-AVUSTURYA MAÇI SAAT KAÇTA?

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye çok kritik bir maça çıkacak. Son 16 turu maçında mücadele eden A Mill Futbol Takımı bu akşam Avusturya ile karşı karşıya gelecek.

F Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak adını son 16 turuna yazdıran Ay-Yıldızlılar, Avusturya'yı da geçerek çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor. Leipzig Stadyumu'ndaki maç, TSİ 22.00'de başlayacak ve TRT'den canlı olarak yayınlanacak.

1montella.jpg

MAÇ ÖNCESİ MONTELLA’DAN AÇIKLAMALAR

Türkiye, hazırlık maçında Avusturya’ya 6-1 mağlup olmuştu. Bu mağlubiyet hem teknik direktör hem de futbolcularda yer edindi. Açıklamalara da yansıyan 6-1’lik mağlubiyetin rövanşı olarak görülüyor.

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Vincenzo Montella’da bu konuya değinerek açıklamalarda bulundu. Rövanş olarak görse de duygulara yenik düşmemenin gerekliliğini vurguladı;

“İlk mesele duyguların işimize engel olmasına izin vermemek. Öç alma duygusuna kapılamazsınız. Çünkü doğru düşünmenizi engeller. Avusturya'nın nasıl, bizim de nasıl bir takım olduğumuzu biliyoruz. Neler yapabileceğimizi biliyoruz. Bizim düşünce şeklimizin bu olması lazım. Bunun geri kalanı tamamen dedikodu.

Avusturya iyi bir takım, belki de en iyi takım olduklarını düşünüyorum. Çok agresif, pres yapan ve geçişleri harika bir takım. Birkaç gün önce yaptığım bir yorum vardı, 'Bana kulübü anımsatıyorlar' diye. Her anlamıyla bütün bir takım. Avusturya'ya karşı oynadığımız hazırlık maçının ilk yarısı son derece eşitti, başka bir skorla da bitebilirdi. İkinci yarıda psikolojik olarak düşüş yaşadık. Umarım bu sefer sonuç farklı olur.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler