Trendyol Süper Lig’de İlk İki Haftanın Programı Belli Oldu

Trendyol Süper Lig’de İlk İki Haftanın Programı Belli Oldu

Trendyol Süper Lig’de merakla beklenen ilk iki haftanın maç programı belli oldu. Futbolseverler, takımların hangi tarihlerde ve saatlerde sahaya çıkacağını öğrenmek için sabırsızlanıyor. İşte Süper Lig’in ilk iki haftasındaki maçların detayları.​

Futbol özlemi çeken taraftarlar Süper Lig’in bir an önce başlamasını bekliyor. Yaklaşık 2 hafta kala heyecan sürüyor. Bir yandan da takımların hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesi üzerinden ilk iki haftanın maç takvimini açıkladı. Trendyol Süper Lig maç programı, kulüplerin UEFA Kupalarında yapacakları müsabaka programları dikkate alınarak hazırlandı.

TRENDYOL SÜPER LİG’DE İLK İKİ HAFTANIN PROGRAMI BELLİ OLDU

2024 - 2025 Sezonu, son yıllarda olduğu gibi son şampiyon takımın oynayacağı müsabaka ile başlayacak. Geçtiğimiz sezonu lider bitiren Galatasaray, sezonun ilk maçına çıkacak. Bu sebeple Galatasaray ile Atakaş Hatayspor arasındaki müsabaka, 9 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de yapılacak. Maça sarı kırmızılı ekip ev sahipliği yapacak.

Diğer taraftan TFF, UEFA'nın eşleşmelerde yapabileceği değişiklikler ve kulüplerimizin UEFA'nın farklı bir organizasyonunda devam etmesi durumunda programlarda değişiklik yapılabileceğini de ekledi. İşte iki haftanın programı;

ekran-resmi-2024-07-26-11-47-21.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler