Transferde Son Durum: Kulüpler, Bir Bir Yıldızlarına Kavuştu

Transferde Son Durum: Kulüpler, Bir Bir Yıldızlarına Kavuştu

Süper Lig kulüplerinde transfer heyecanı sürüyor. 4 büyükler ve Anadolu kulüpleri yaz transfer döneminde eksiklerini tamamlıyor. Sadece gelenler değil, giden oyuncularda çok konuşuluyor. İşte öne çıkan haberler…

Yaz transfer dönemine en hızlı giriş yapan iki takım Beşiktaş ve Trabzonspor oldu. Tek tek transferli açıklayan iki kulüp, yeni sezonda iddialı konumda olmak istiyor. Diğer yandan Fenerbahçe’nin çok beklediği bir oyuncu da dün itibarıyla geldi.

EN-NESRYİ FENERBAHÇE’DE

Faslı golcü Youssef En-Nesyri, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul’a geldi. İspanya’da top koşturan futbolcu, büyük umutlarla Fenerbahçe’ye geldi.

GALATASARAY OYUNCU GÖNDERDİ

Galatasaray Sportif A.Ş. profesyonel futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins’in transferi konusunda Panathinaikos FC ile anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR’DA GELİŞMELER

Karakartal, 2024-25 sezonu transfer çalışmaları kapsamında son olarak VavaCars Fatih Karagümrük Kulübü’nde forma giyen genç orta saha oyuncusu Can Keleş’le sözleşme imzalamıştır. Yeni transfer Can Keleş, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Trabzonspor; profesyonel futbolcu Pedro Jorge Gonçalves Malheiro’nun kesin transferi konusunda Boavista FC ve oyuncunun kendisi ile anlaşma sağlanmıştır.

Bordo-mavililer diğer yandan Denis Draguş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde imza töreni düzenledi. Son olarak dün tecrübeli stoper Savic ile görüşmek için Trabzon’a getirildiği belirtildi. Bu transferde de resmi açıklama bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler