Trabzonspor ve Başakşehir’in Avrupa Maçları Ne Zaman, Saat Kaçta?

Trabzonspor ve Başakşehir’in Avrupa Maçları Ne Zaman, Saat Kaçta?

Trabzonspor ve Başakşehir, Avrupa kupalarındaki kritik maçlarına çıkıyor. Futbolseverler, bu heyecan dolu karşılaşmaların ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. İşte Trabzonspor ve Başakşehir’in Avrupa maçlarının detayları.​

Temsilcimiz Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçına çıkıyor. Bu akşam sahasında Slovakya ekibi Ružomberok ile karşı karşıya gelecek.

TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Bordo-mavili temsilcimiz, eşleşmenin ilk maçında rakibini deplasmanda 2-0 mağlup etmişti. Trabzonspor-Ružomberok maçı, Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak. TSİ 20.30'da başlayacak müsabakayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Nenad Minaković yönetecek. Maç naklen A Spor’da yayınlanacak.

Temsilcimiz, Ružomberok'u elediği takdirde bir üst turda Wisła Kraków (Polonya) - Rapid Wien (Avusturya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA?

Temsilcimiz RAMS Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında bu akşam deplasmanda San Marino ekibi La Fiorita ile karşı karşıya gelecek.

San Marino Stadyumu'nda, TSİ 21.45'te başlayacak müsabakayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Granit Maqedonci yönetecek. Turuncu-lacivertli temsilcimiz, eşleşmenin ilk maçında rakibini sahasında 6-1 mağlup etmişti. Maç TRT Spor’da futbolseverlerle buluşacak.

Temsilcimiz, La Fiorita'yı elediği takdirde bir üst turda Iberia (Gürcistan) - Partizani (Arnavutluk) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler