Trabzonspor - Fenerbahçe Maçının Yankıları Sürüyor: Dış Basında Olaylar Geniş Yer Buldu!

Trabzonspor - Fenerbahçe Maçının Yankıları Sürüyor: Dış Basında Olaylar Geniş Yer Buldu!

Trendyol Süper Lig’de dün Trabzonspor evinde Fenerbahçe’yi konuk etti. Maç içinde ve maç sonunda yaşanan olaylar ise, Türkiye gündemine düştü. Maçın ardından taraftarın sahaya atlaması ve yaşanan olaylar dış basına da yansıdı.

Milli ara öncesi ligin son maçında yine tansiyon yüksekti. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta gerginlik bir türlü eksik olmadı. Sarı lacivertli ekibin kazandığı maçta takım oyuncularının sevinci bardağı taşıran son damla oldu.

ekran-resmi-2024-03-18-10-22-07.png

TARAFTAR SAHAYA GİRDİ

Saha ortasında sevinç yaşayan Fenerbahçeli oyunculara tepki gösteren taraftar, sahaya atladı. Futbolcu ile taraftar karşı karşıya gelirken istenmeyen görüntüler ortaya çıktı.

Taraftar ile futbolcu birbirine girdi. Olayların ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, soruşturma başlatıldığını duyurdu.

OLAYLAR DIŞ BASINDA GENİŞ YER BULDU

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yaşanan maç sonu olayları dış basında da büyük yankı uyandırdı. Birçok spor gazeteci olayları “skandal” başlığı ile manşetlerine taşıdı. İşte dış basından bazı haberler;

ekran-resmi-2024-03-18-10-23-45.png

  • The Sun: Chelsea'nin eski futbolcusu (Michy Batshuayi) taraftara dönerek tekme atarken kaotik maçta yüzlerce taraftara Fenerbahçe takımına saldırmak için sahaya girdi. Başka bir tanıdık isim (Bright Osayi-Samuel), yöneticiler bile taraftarlarla çatışırken, bir saha işgalcisini yere serdi.
  • Mirror: Eski QPR yıldızı (Bright Osayi-Samuel), sahaya şiddetli müdahalede bulunan Fenerbahçe oyuncuları siper almak için koşarken taraftara yumruk attı.
  • De Telegraaf: Türkiye'de işler yine ters gidiyor: Holiganların sahaya hücum etmesinden sonra Michy Batshuayi karate vuruşunu yaptı.
  • Tuttosport: Türkiye'de Fenerbahçelilere saldırı saçmalığı: Ne oldu? Türkiye Ligi'nde inanılmaz şiddet sahneleri. Trabzonspor taraftarlarının saha ortasında futbolculara saldırısı.
  • La Gazetta: Batshuayi'den Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası taraftara dönen tekme.
  • RMC Sport: Türkiye: Saha işgalinin ardından Trabzonspor'da inanılmaz şiddet içeren kaos sahneleri.
  • Bild: Türkiye'de skandal. Taraftarlarla oyuncu kavgası, Dortmund'un eski oyuncusundan (Michy Batshuayi) sert vuruşlar!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler