Trabzonspor, Evinde Fırtına Gibi Geri Dönüş Yaptı

Trabzonspor, Evinde Fırtına Gibi Geri Dönüş Yaptı

Karadeniz ekibi Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Gaziantep FK’yı konuk etti. Müthiş bir dönüşün sahne olduğu maçı ev sahibi ekip 4-2 kazandı. Maça, Karadeniz’in forveti damga vurdu.

Ligin 34. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep karşı karşıya geldi. Papara Park’ta oynanan maç, Trabzonspor’un cezası nedeniyle seyirci yer almadı. Gaziantep Futbol Kulübü’nün mutlak kazanması gerektiği maçta hızlı başlayan taraf oldu.

Gaziantep FK, maçın ilk yarısı ve ilk dakikalarına hızlı başlangıç yaptı. Maçın ilk yarısında konuk ekip 12. dakikada Deian Sorescu ile öne geçti. 10 dakika geçmeden 21’de Denis Draguş skoru 2-0 yaptı ve fark ikiye çıktı.

ekran-resmi-2024-04-29-15-55-42.png

FIRTINA İKİNCİ YARI ESTİ

Bordo mavili ekip, maçın ikinci yarısında reaksiyon gösterdi. 2-0’dan geri dönmeyi başaran Trabzonspor ilk önce 50. dakikada farkı 1’e indirdi. Ardıdan peş peşe goller geldi. 65. dakikada Enis Bardhi, Paul Onuachu 66. ve 68. dakikalarda gol atarak skoru 4-2’ye getirdi ve maç bu sonuçla tamamlandı.

ekran-resmi-2024-04-29-15-56-02.png

AVCI’DAN TAKIMINA TEBRİK

Trabzonspor Teknik Direktörü, Abdullah Avcı, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklama yaptı. Avcı,

“Doğru oyun oynayacaksak, sadık kalacaksak bunu döndürme şansımızın fazla olduğunu düşünüyorduk. Rakibin kritik bir durumu vardı. 1 gol bizi oyuna sokacaktı. Oyun değişikliği doğru cevaplar verdi. Geriden gelip kazanmak son derece önemli. Ocak ayında 9 tane maç oynadık. Sonrasında 26 günde 2 tane müsabaka oynadık. Şimdi de Mayıs ayında full maç oynuyoruz. Ritim yakalamak açısından çok sağlıklı durum değil. Önümüzdeki sezon umarım bu planlamaya dikkat ederler.

Trabzonspor vazgeçmez, inadıyla oynar. Trabzonspor bugün yine vazgeçmediğini göstermiştir. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Gaziantep FK’ya başarılar diliyorum. Selçuk İnan’a da başarılar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler