Efsane futbolcu Bülent Korkmaz ile TFF Arasında Kriz: Bilet Talebi Karşılıksız Kaldı

Efsane futbolcu Bülent Korkmaz ile TFF Arasında Kriz: Bilet Talebi Karşılıksız Kaldı

Efsane defans oyuncusu Bülent Korkmaz, TFF’ye sitem etti. Avrupa Şampiyonası için bilet talebinde bulunan Korkmaz, istediği karşılığı alamadı. Geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile üzüntüsünü dile getirdi.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turu hazırlıklarına başladı. Türkiye, 2 Temmuz Salı günü Avusturya ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına hız verdi. İlk antrenman ise dün gerçekleşti.

Türkiye, Almanya’da hazırlıklarına devam ederken efsane futbolcunun söyledikleri yürek burktu. Hem Türkiye A milli Futbol Takımı’nın hem Galatasaray’ın efsane futbolcusu Bülent Korkmaz için TFF’den Avrupa Şampiyonası için bilet gönderilmedi.

3.jpg3.jpg3.jpg3-001.jpg

KORKMAZ’DAN SİTEM DOLU MESAJ

Bülent Korkmaz, Türkiye futboluna damga vurmuş ve A Milli Takımı’nın eski kaptanlığını yapmıştı. Korkmaz, EURO 2024 için TFF’den bilet talep ederken karşılık bulamadığını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeterli değer vermediğini söyleyen Bülent Korkmaz şunları söyledi;

“Ben 102 kez milli oldum, burada mütevazı olmayacağım. Orada Aykut diye bir arkadaşımız vardı bizi çok güzel ağırladı. Hakan Ünsal da oradaydı ama görüşemedik. Biz locadaydık onlar tribündeydi, çok üzüldüm. Hakan Ünsal da milli takım oyuncusu. Buna dikkat etmeleri lazım.

TFF eğer değer verecekse, milli oyuncusuna değer verecek. Buna kulüpler de dahil. Ben üzülmedim, onlar adına üzüldüm. Ben dünyanın neresine gidersem gideyim birilerini bulurum. İlla ki birileri çıkar bana maçı izlettirir. Bu konuda dikkat etmeleri gerekiyor. 'Vefa bir semt adı' diyorlar değil mi…”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler