TFF’de Genel Seçim Sonrası Yeni Başkan Belli Oldu: İbrahim Hacıosmanoğlu Kazandı

TFF’de Genel Seçim Sonrası Yeni Başkan Belli Oldu: İbrahim Hacıosmanoğlu Kazandı

TFF seçimlerinde şok sonuç! İbrahim Hacıosmanoğlu başkan seçildi! Türk futbolunda büyük değişim kapıda! Yeni başkanın projeleri ve planları herkesi şaşırtacak! TFF’deki bu büyük gelişmeyi sakın kaçırmayın! Hacıosmanoğlu ile Türk futbolu nereye gidiyor?​

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu gerçekleşti. Zaman zaman sert açıklamaların yaşandığı kurulda yeni başkan seçildi. Daha önce Mehmet Büyükekşi’nin görev aldığı yönetimde kökten değişiklik yaşandı.

Yeni TFF Başkanı’nın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun olmasıyla beraber her şeyin değişeceği öngörülüyor.

TFF’DE YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU

İbra oylamasının ardından TFF Başkan Adayları İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Mehmet Büyükekşi birer konuşma yaptı. Seçilmeleri halinde görev yapacakları dönem süresince gerçekleştirmeyi vadettikleri projelerini delegelere anlattı.

Toplam 281 delegenin 7 sandıkta oy kullanıldı. 18 oyun geçersiz sayıldığı seçimin sonunda İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi'nin topladığı 129 oya karşı 134 oyla Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na seçildi.

ekran-resmi-2024-07-19-10-56-31.png

HACIOSMANOĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA

Seçimi kazandıktan sonra bir konuşma gerçekleştiren İbrahim Hacıosmanoğlu, büyük bir teveccüh gösterdi. İşte seçim sonrası ilk sözleri;

“Cenab-ı Allah bize bu teveccühü gösteren insanlara mahçup etmesin. İlk önce kardeşliği yayacağız. Bize bir adım gelene on adım geleceğiz. Oldu bittiye getirmeyeceğiz. Amatör kulüpleri, lig temsilcileriyle oturacağız, sorunları masaya koyacağız. Futbolun sorunlarını futbolun aileleriyle beraber çözeceğiz.

Cenab-ı Allah bize bu teveccühü gösteren insanlara mahçup etmesin. İlk önce kardeşliği yayacağız. Bize bir adım gelene on adım geleceğiz. Oldu bittiye getirmeyeceğiz. Amatör kulüpleri, lig temsilcileriyle oturacağız, sorunları masaya koyacağız. Futbolun sorunlarını futbolun aileleriyle beraber çözeceğiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler