TFF'de Deprem: Sezon Bitmeden O Hakem Görevini Bıraktı

TFF'de Deprem: Sezon Bitmeden O Hakem Görevini Bıraktı

Türkiye, futbolda son yılların en ilginç sezonunu yaşıyor. Henüz ilk yarının tamamlandığı sezonda tartışmalar bitmek bilmiyor. Hakeme yumruk, sahadan çekilme ve Süper Kupa ertelenmesi gelen son noktaydı. Yaşananların ardından bir hakem görevden ayrıldı.

Türk futbolunda kazan kaynamaya devam ediyor. Son birkaç aydır yaşanan olaylar aynı zamanda dış basına da yansıdı. Son olayların hedefinde yer alan hakemler ise zor durumda kalıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu, yeni bir açıklama yaptı. Hakemliği bırakacak olan yeni ismi kamuoyu ile paylaştı. TFF, Mete Kalkavan’ın kendi isteğiyle kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

METE KALKAVAN HAKEMLİĞİ BIRAKTI

Halil Umut Meler’e yapılan yumruklu saldırının ardından hakem cemiyeti, birlik olup, toplantı yapmıştı. Mete Kalkavan o dönemde açıklama yaparak, yaşanan süreçten rahatsız olduklarını belirtmişti. Şimdi ise, hakemliği bıraktığını duyurdu. TFF’den konuya ilişkin şu açıklama geldi;

“Süper Lig Hakemlerimizden Mete Kalkavan kendi isteği ile sahadaki hakemlik kariyerini sonlandırmıştır. Hakem Akademisi'nde VAR Eğitim Sorumlusu olarak göreve getirilmiştir. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler