Süper Lig’e Henüz Yeni Yükselmişti: Mourinho’ya Adeta Meydan Okudu

Süper Lig’e Henüz Yeni Yükselmişti: Mourinho’ya Adeta Meydan Okudu

Türk futbolun şu an en çok konuşulan isimlerden biri de Jose Mourinho oldu. Kısa sürede büyük etki yaratan deneyimli teknik adam dünya basın tarafından da takip edildi. Mourinho’ya ilk meydan okuma Bodrum’dan geldi.

Trendyol 1. Lig’de son yükselen takım Bodrum FK olmuştu. Sakaryaspor’u uzatmalarda geçen Ege ekibi, tarihinde ilk defa Süper lig’e yükseldi. Bodrum FK'nın teknik direktörü İsmet Taşdemir, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Bodrum FK'nın teknik direktörü, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü hakkında konuştu. İsmet Taşdemir, adeta meydan okuyan ifadeler kullandı.

ekran-resmi-2024-06-03-22-17-44.png

BİR TARAFA SİNECEK DEĞİLİZ

Trendyol 1. Lig’de başarılı bir sezon geçiren Bodrum FK, play off turunda da rakiplerini tek tek geçti. Finalde de Sakaryaspor’u eleyen Ege ekibi, Süper Lig’de boy gösterecek.

Diğer yandan Bodrum FK'nın teknik direktörü İsmet Taşdemir, dünyaca ünlü teknik adam Mourinho hakkında konuştu;

“Mourinho da çok başarılı, kariyerli bir teknik adam. Çoğu genç teknik adamın rol modeli ligimizde olacak ve belki de karşılaşacağız. Ancak şunu biliyorum, dünyada hiç kimsenin hiç kimseden çok fazla bir üstünlüğü yok. Gerçekten işinize aşıksanız, çalışıyorsanız ve elinizde doğru bir oyuncu grubunuz varsa mutlaka bir yerde karşılığını alıyorsunuz. Biz de Mourinho var, o var bu var diye bir tarafa sinecek değiliz.

Kendi bilgi birikimimiz doğrultusunda, tecrübelerimizi katarak mücadelenin içerisine girmeye çalışacağız. Henüz çok erken, biz de Süper Lig yapılanmamızı oluşturalım, ondan sonra daha net şeyler söyleyebilirim ancak daha düne kadar dünya futboluna damga vurmuş bir teknik adamla karşı karşıya gelmek heyecan verici.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler