Süper Lig’e Çıkan Son Takım Belli Oldu: Bodrumspor FK, Üst Lige Çıktı…

Süper Lig’e Çıkan Son Takım Belli Oldu: Bodrumspor FK, Üst Lige Çıktı…

Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonu tamamlansa da heyecan bugün tam anlamıyla tamamlandı. Süper Lig’e çıkan son takım belli oldu. Büyük sürprize imza atan Bodrumspor FK, Süper lig’e yükseldi.

Trendyol 1. Lig play off finali den akşam oynandı. Sakarya ile Bodrumspor FK karşı karşıya geldi. Sakaryaspor’un favori gösterildiği maçta Ege ekibi, 3-1’lik skorla Süper Lig’e yükseldi.

Bodrumspor FK, tarihinde ilk kez Trendyol Süper Lig’e yükselmiş oldu. Daha öncesinde Eyüpspor ve Göztepe, bir üst lige çıkan takımlar olmuştu.

BODRUMSPOR, UZMATLARDA BİLETİ ALDI

Ege ekibi Bodrumspor, geçtiğimiz yıl Pendikspor’a yenilerek, Süper Lig’i kıl payı kaçırdı. Bu sezon ise, ayağına gelen fırsatı kaçırmayan yeşil beyazlı takım, uzatmalarda gülen taraf oldu.

Normal süresi 1-1 biten maçın uzatma dakikaları büyük heyecanı sahne oldu. Uzatmanın ilk yarısında Bodrumspor FK, 94. dakikada Ondrej Celutska ve 103. dakikada Tunahan Akpınar 3-1 ile turu getiren oyuncular oldu.

bodrumspor-fk.jpg

MAÇ SONU KUPASINI ALDI

Sakaryaspor A.Ş.'yi uzatmalarda 3-1 mağlup ederek Trendyol Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Bodrum FK, düzenlenen törenle kupasını aldı. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan final müsabakasının ardından organize edilen törende Bodrum FK'ya kupasını TFF 1., 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler