Süper Lig Ekibi Sevdasından Vazgeçmiyor: Devre Arası İmza Atabilir

Süper Lig Ekibi Sevdasından Vazgeçmiyor: Devre Arası İmza Atabilir

Futbol kulüpleri, yaz döneminde birçok transferi askıda bıraktı. Ara transfer dönemi yaklaşırken kulüpler tekrardan transferleri gündemine aldı. Bir Süper Lig kulübü ise, eski defteri tekrardan açmak istiyor.

Yaz transfer dönemine hızlı giriş yapan Fenerbahçe, birçok yıldızı bünyesine katmıştı. Transferin son döneminde büyük uğraşlarla istediği bir transferi ise bitirememişti. Şimdi o transfer için yeniden düğmeye basıldı.

Fenerbahçe yaz döneminde; Dzeko, Tadic, Fred gibi birçok ünlü yıldızı transfer etmişti. Milan’da top koşturan Rade Krunic içinde girişimleri olsa da bir türlü mutlu sona ulaşmamıştı. Spor kulübü o defteri tekrardan açıyor.

MASADA 7-8 MİLYON EURO KONUŞULUYOR

Fenerbahçe Spor Kulübü, ara transferde Milan’ın kapısını tekrar çalmak için hazırlık yapıyor. İtalyan devinin yıldız oyuncusu Rade Krunic için bu sefer daha sıkı pazarlık yapacağı öğrenildi.

Araya Edin Dzeko’yu da dahil eden Fenerbahçe, her koşulda anlaşmak istiyor. Milan ile önümüzdeki ay görüşmelere başlaması bekleniyor. Fanatik’te yer alan habere göre oyuncunun bonservisi için 7-8 milyon euronun verilebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler