Süper Kupa Finali Yarıda Kaldı: Dış Basın Hemen Manşetlere Taşıdı

Süper Kupa Finali Yarıda Kaldı: Dış Basın Hemen Manşetlere Taşıdı

İstanbul devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Türkiye Süper Kupası’nda karşılaştı. Maç beklendiği şekilde başladı. Fakat sadece 2 dakika oynandı. Turkcell Süper Finali’nin yarıda kalması dış basında da geniş yer buldu.

Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı Türkiye Süper Kupa maçını protesto edip boykot etmeyi planlamıştı. Daha önce kulüp, Fenerbahçe oyuncuları ile Trabzonspor taraftarları arasında henüz dinmeyen şiddetli bir tartışma bardağı taşıran son damla oldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’da sadece anlık değil uzun süre gelen bir hatalar silsilesinden dolayı böyle bir karar aldıklarını açıkladı. Tüm süreçle beraber dün maçın 90 dakika oynaması beklenirken futbolcular sadece 2 dakika sahada kaldı. Süreci dünya basını da yakından takip etti.

SÜPER KUPA DIŞ BASINDA GENİŞ YER BULDU

Turkcell Süper Kupa finalinin yarıda kalması yine dünya basınına taşındı. Bu sezon Türk futbolunda yaşananları dış basında yakından takip etti. “Türkiye’de sıradan bir futbol akşamı” gibi söylemler eksik olmadı. İşte dış basından yansıyan manşetler;

dbf7e89b-2024-04-07t201900z-787137401-up1ek471kfmpa-rtrmadp-3-soccer-turkey-gal-fen.webp

MARCA (İSPANYA):

Türkiye'de skandal: Fenerbahçe tehdidini yerine getirerek Süper Kupa'dan çekildi.

THE SUN (İNGİLTERE):

Fenerbahçe iki dakika sonra sahadan çekildi ve ezeli rakibi Galatasaray ile oynadığı Türkiye Süper Kupası finalini kaybetti.

RMC SPORT (FRANSA):

Türkiye Süper Kupası'nda çılgın sahne: Fenerbahçe üç dakikada sahayı terk etti, Galatasaray yedekleriyle antrenman yaptı.

BILD (ALMANYA):

Türkiye'de Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa finali, skor Galatasaray lehine 1-0 iken Fenerbahçeli oyuncuların ikinci dakikada sahayı terk etmesi nedeniyle başlama vuruşundan kısa bir süre sonra iptal edilmek zorunda kaldı.

NOS (HOLLANDA):

Türkiye Süper Kupası saçmalığı: Fenerbahçe genç takımını sahaya sürdü ve bir dakika sonra bıraktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler