Spor Turizmi Birliği Derneği'nde Seçim

Spor Turizmi Birliği Derneği'nde Seçim

SPOR Turizmi Birliği Derneği'nin yapılan genel kurulunda Arif Gözoğlu seçildi.Spor Turizmi Birliği Derneği'nin 4. olağan genel kurulu yapıldı. Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki bir otelde gerçekleştirilen genel kurulda iki liste yarıştı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından derneğin faaliyetleri okundu. Divan başkanlığına Ferit Turgut seçildi. Kapalı zarf usulü yapılan oylamada 60 üyeden 35'i oy kullanırken, Arif Gözoğlu 20, Bilgehan Bakırcıoğlu ise 15 oy aldı.

Spor Turizmi Birliği Derneği Genel Başkanlığı'na seçilen Arif Gözoğlu, derneğin herkesin yeri olduğunu ve bayrağı devir aldıklarını söyledi. Bir bütünlük doğrultusunda çok güzel şeyler yapacaklarını belirten Gözoğlu, "Hedefimiz çıtayı bir tık yukarıya çıkarmak. Var olan bir şeyi tekrar yapmanın bir anlamı yok. Spor birliklerini ve dernekleri bir araya toplamak önemli olan o. İnşallah Türkiye ve Antalya için güzel şeyler yaparız. Futbol ağırlıklı olduğu için hep bu konuşuluyor. Yüzlerce tırmanma sporcusu vardır ama reklamı olmadığı için bu bilinmez. Binlerce tenisçi ve yüzücü gelir ama bu konuşulmaz çünkü futbol her zaman ön plandadır. Ben de eski bir futbolcu olduğum için bunu biliyorum. 13 yıl profesyonel top oynadım. Şu anda Antalya'da acente sahibiyim" dedi.

Arif Gözoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri ise Nida Kiraz, İlengiz Gürel, Uğur Bıçakçı, Kenan Kurteş, Mustafa Ergun, Kemal Canfedai, Seçil Hamarat, Yavuz Bakar oldu.

Spor Turizmi Birliği Derneği'nde Seçim

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler