Spor Kamuoyu Çok Konuşuyordu: TFF’den Arda Güler Açıklaması Geldi

Spor Kamuoyu Çok Konuşuyordu: TFF’den Arda Güler Açıklaması Geldi

A Milli Futbol Takımı’nın oynadığı Portekiz maçının yankıları sürüyor. Etkisiz bir oyun olmasına karşın teknik direktör Montella’nın değişiklikleri de tartışmalara yol açmıştı. Konuya ilişkin TFF açıklama yaptı.

F Grubu’nda Türkiye, Portekiz ile karşı karşıya geldi. Montella’nın maç kadrosuyla ilgili tercihleri çok konuşuldu. Arda Güler’in maçın sonlarında yer alması ise, tartışmaları daha da alevlendirmişti.

Son olarak üçüncü maçın antrenmanlarında as kadroda gözükmeyen Arda Güler’in tepki bir kez daha büyüdü. Bunun ardından TFF açıklama yaptı.

ARDA GÜLER-MONTELLA KRİZİ

Türkiye Futbol Federasyonu, Güler ve Montella arasında herhangi bir sorunun olmadığını aktardı. Kamuoyunda sürekli gündeme gelen bir olay olmasına karşın, TFF açıklama yapmak zorunda kaldı. TFF şu açıklamalara yer verdi;

“A Milli Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında, televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerine yorum yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya mecraları üzerinden dolaşıma sokulmuştur.

Antrenman öncesinde milli futbolcumuz Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlayabilmek adına, bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır.

İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, milli futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler