Sivasspor Maçında Çok Konuşulan Penaltıya Kaleci Livakovic’den Yorum Geldi

Sivasspor Maçında Çok Konuşulan Penaltıya Kaleci Livakovic’den Yorum Geldi

Sivasspor ile Fenerbahçe arasında oyanan maçın yankıları sürüyor. Son dakikada Sivasspor lehine verilen penaltının VAR kayıtları açıklanmıştı. Ancak penaltının oluşumu hakkında farklı görüşler var. Son açıklama ise kaleci Livakovic’den geldi…

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelmişti. Haftanın kapanış maçında sarı lacivertli ekip büyük yara aldı. 2-2 tamamlanan maç ile beraber puan farkı 4’e çıktı ve şampiyonluk şansını zora soktu.

Maçta Sivasspor lehine verilen penaltı kararı ise, çok konuşuldu. Birçok yorumcu penaltı olmadığına kanaat getirirken, Fenerbahçe’nin kalecisi Dominik Livakovic, açıklamalarda bulundu.

ekran-resmi-2024-04-24-16-08-43.png

SİVASSPORLU FUTBOLCUYU ENGELLEMİYORUM

Sar lacivertli takımda futbolcular, pozisyona uzun süre itiraz etti. Fakat Cihan Aydın’ın verdiği karar değişmedi. Penaltı pozisyonunu maç sonuda izleyen futbolcu ekibi, itirazlarına sürdürdü.

Günler sonra pozisyonlar ilgili bir açıklama da Dominik Livakovic’ten geldi. Tecrübeli eldiven pozisyonla alakalı şunları söyledi;

“Pozisyonda herkes görüyor ki, kontrollü bir şekilde ayağımı açıyorum ve ayağım yerde sabit. Rakibin ayağını süpürmüyor, yerde temas ediyor. Bu görüntülerde net bir şekilde belli oluyor. Müdahalem rakibin vuruşunu engellemiyor, top auta gidiyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler