Serik'ten Sivas Maçı Öncesi Ağır Kondisyon Çalışmaları

Serik'ten Sivas Maçı Öncesi Ağır Kondisyon Çalışmaları

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, ligin ikinci haftasında evinde oynayacağı Sivas Belediyespor hazırlıklarına ağırlık kondisyon çalışmaları ile devam etti.

Serik Belediyesporlu futbolcular, teknik direktör Bülent Akan idaresinde Belek Turizm merkezinde bulunan bir otelin fitness salonunda ağırlık ve kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. 2 grup halindeki ağırlık çalışmalarının ardından teknik heyet futbolculara ter idmanı yaptırdı.

Teknik direktör Bülent Akan, "Hafta sonu evimizde Sivas Belediyespor'u konuk edeceğiz. Günde tek idmanla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün ağırlık ve kondisyon çalışması yaptık. Ligin ilk haftasında Kahramanmaraş A.Ş. ile deplasmanda oynadığımız maçtan 3 puanla döndük. Önümüzde Sivas Belediyespor maçı var. Bu maçta da 3 puan almayı hedefliyoruz. Hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Sakat futbolcumuz yok. Takımımız moral olarak da iyi seviyede inşallah 3 puanı alacağız. Evimizde oynayacağımız ilk maçımız olduğu için her zaman Serik Belediyespor'un arkasında duran taraftar kitlemizi bu maçta da statta görmek istiyoruz" dedi.

Serik Belediyespor, 12 Eylül Pazar günü evinde Sivas Belediyespor ile karşılaşacak.

Serik'ten Sivas Maçı Öncesi Ağır Kondisyon Çalışmaları

Serik'ten Sivas Maçı Öncesi Ağır Kondisyon Çalışmaları

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler