Serik Belediyespor'un Özverili Kamp Dönemi

Serik Belediyespor'un Özverili Kamp Dönemi

SERİK Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Akan, "Serik Belediyespor'un hedeflenen noktalara gelmesi adına takım olarak özveriyle çalıştığımız bir kamp dönemi geçirdik" dedi.

Serik Belediyespor, Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiği 2021-2022 sezonu 3. etap hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Bülent Akan, Afyonkarahisar kampını ve yeni sezon öncesi görüşlerini dile getirdi. Afyonkarahisar'da iki etapta gerçekleşen kampı değerlendiren Akan, "Hem oyun hem de ihtiyacımız olan mevkilerimizin eksiklerini görme açısından verimli bir kamp olduğunu düşünüyorum. Bu sezon oyunumuz ve oyun gücümüzle birlikte kalitemizin de daha yukarı seviyelere çekmek durumunda olduğumuz bir yıl olacak. Oyuncularımın istenilenleri dikkatle, ciddiyetle ve coşkuyla yapma çabası ileriye dönük beni ve ekibimi umutlandırmakta" dedi.

'DOĞRU KARAKTER VE DOĞRU SPORCU KİMLİKLERİNİ ARAMIZA KATTIK'

Takıma doğru ve karakterli oyuncuların dahil olduğunu vurgulayan Bülent Akan, "Bu sezon yeni bir takım kurduğumuz için uyumun ve gelişimin daha hızlı şekilde devamı açısından mevkisel eksiklerimizi gidermemiz gerekiyordu. Yönetimimiz tarafından çok ince elenip sık dokunarak doğru karakter ve doğru oyuncu kimliklerini aramıza kattık. Serik Belediyespor'un hedeflenen noktalara gelmesi adına takım olarak özveriyle çalıştığımız bir kamp dönemi geçirdik. 23 Ağustos itibarıyla kampımız bitti. 26 Ağustos'ta Antalya'da top başı yapacağız ve ligin ilk maçı olan Kahramanmaraşspor maçına hazırlanacağız" diye konuştu.

'TARAFTARLARIMIZ DOĞRU ZAMANI BEKLESİN'

Son olarak taraftarlara seslenen Teknik Direktör Bülent Akan, şöyle dedi:

"Taraftarlarımızın maç sonunda keyif aldığı baskın ve güçlü oyun oynayan, futbolun doğrularını yapan bir takım yapmaya çalışıyoruz. Takdir edersiniz ki bu çok kısa bir zamanda olmayacak. Bu bir süreç ve olgunluk gerektiriyor, her hafta üzerine koyan bir takım olacak. Doğru zaman geldiğinde ortaya koydukları vefayı, sabrı ve özveriyi onların kalplerinde huzur, ağızlarında çok hoş bir tat bırakan, o duyguların karşılığını hep beraber alacağımız bir takımımız olacak."

Serik Belediyespor, 28 Ağustos'ta sahasında Alanya Kestelspor ile hazırlık maçı yapacak.

FOTOĞRAFLI

Serik Belediyespor'un Özverili Kamp Dönemi

Serik Belediyespor'un Özverili Kamp Dönemi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler