Şampiyonlar Ligi'nde Müthiş Gece! Dev Maçlar Nefes Kesti

Şampiyonlar Ligi'nde Müthiş Gece! Dev Maçlar Nefes Kesti

UEFA Şampiyonlar Ligi 4. haftada dün gece tam 8 mücadele oynandı. Atletico Madrid, Celtic'i gol yağmuruna tutarken Erlign Halland yine rakip fileleri boş geçmedi. İşte haberin detayları...

UEFA Şampiyonlar Ligi 4. haftada dün gece tam 8 mücadele oynandı. Atletico Madrid, Celtic'i gol yağmuruna tutarken Erlign Halland yine rakip fileleri sarsttı. Öte yandan gecenin en önemli maçı Milan ile PSG arasında oynanan karşılaşmaydı. Milan, PSG'yi ölüm grubu olarak kabul edilen grupta 2-1 devirerek sahadan sildi. Maç sonunda İtalyan taraftarlar büyü bir skandala imza atarak Donnarumma'ya üzerinde 'Dollarumma' yazan sahte dolarları sahaya fırlattılar.

BARCELONA'YA DEPLASMANDA BÜYÜK ŞOK! SHAKHTAR TEK GOLLE SİLDİ 

Şampiyonlar Ligi H grubunda İspanyol devi Barcelona dün gece adeta hayatının şokunu yaşadı. Ev sahibi takım Shakhtar 1-0'lık galibiyet ile Barcelona'yı eli boş göndermeyi başardı. Volksparkstadion’da oynanan karşılaşmayı Bosna Hersek Futbol Federasyonu’ndan Irfan Peljto yönetmiş oldu.

Peljto’nun yardımcılıklarını ise Senad Ibrisimbegovic ile Davor Beljo gerçekleştirdi. Bu karşılaşma ile birlikte H grubunda İspanyol devi Barcelona  gruptaki ilk yenilgisini alıp  9 puanda kaldı. Ukrayna takımı Shaktar ise puanını 6’ya çıkarıp puan durumunu 3’üncü sırada tamamladı.

MİLAN PSG'Yİ DEVİRDİ! İTALYAN TARAFTARLAR SAHTE DOLAR YAĞDIRDI 

Şampiyonlar Ligi'nde ölüm grubu olarak kabul edilen Milan- PSG mücadelesinde Milan, PSG'yi 2-1'lik skor ile adeta sahadan silmeyi başardı. Milan'da golleri 12. dakikada Leao ve 50. dakikada Giroud kaydederken PSG 9. dakikada Rafael Leao ile öne geçmişti. Milan taraftarlar, PSG kalesini koruyan eski kalecileri Donnarumma'ya üzerinde 'Dollarumma' yazan sahte dolarlar yağdırdı.

HAALAND ATTI MANCHESTER CİTY RAHAT KAZANDI 

Şampiyonlar Ligi G Grubu karşılaşmasında  Manchester City, konuk ettiği Young Boys'u 3-0 yenmeyi başardı. Manchester City'de dünyaca yıldız golcü Erling Haaland 23. ve 51. dakikalarda gollerini kaydetti. Öte yandan Philip Fonden ise ilk yarı duraklama sürecinde 45+1 de rakip fileleri sarsarak Young Boys'u devirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde dünün maçları ve alınan skorlar:

Atletico Madrid - Celtic: 6-0
Lazio - Feyenoord: 1-0
Borussia Dortmund - Newcastle United: 2-0
Milan - PSG: 2-1
Manchester City - Young Boys: 3-0
Kızılyıldız - Leipzig: 1-2
Shakhtar Donetsk- Barcelona  1-0
Porto - Royal Antwerp: 2-0

LİVERPOOL'UN YILDIZI SZOBOSZLAİ'DEN HAALAND İTİRAFI

Liverpool'un yıldızı Macar oyuncu Szoboszlai, Manchester City'de forma giyen dünyaca yıldız golcü Erling Haaland hakkında açıklamalarda bulundu. Liverpool'da forma giyen Macar oyuncu Szobozlai:

"Salzburg'da oynadığımızda [Haaland] ile iki ya da üç kez meditasyon yaptım çünkü aynı odadaydık ve ilk başta aptal gibi göründüm ve sonra içeri girdim. Taktığı bir gözlük vardı ve onları bir süre kullandım çünkü öyle dedi daha iyi uyumamı ve daha çabuk uykumu getirmesini sağlardı ama eğer öyle olsaydı şimdi de onları takardım. 

Bana faydası olmadı ama belki benim onlara onun kadar inanmadığımdandır ama bu herkesin kendi meselesi. İnsanların muhtemelen bilmediği pek çok şey yapıyor ama ben onun dairesine gittim. Haaland, resmen hasta bir adam!" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler