Şampiyonlar Ligi’nde İlk Maçlar Tamamlandı: İşte Yarı Final Sonuçları

Şampiyonlar Ligi’nde İlk Maçlar Tamamlandı: İşte Yarı Final Sonuçları

Avrupa’da hafta için futbol heyecanı devam etti. Şampiyonlar Ligi yarı finalinde iki maç Salı ve Çarşamba tamalandı. İki ALman ekibi evinde Real Madrid ve PSG’yi ağırladı. İşte maçtan yansıyanlar…

Şampiyonlar Ligi yarı finalinin ilk ayağında Bayern Münih ile Real Madrid karşılaştı. Futbol seyir zevki yüksek olan maç 2-2 berabere bitti. Real Madrid, İspanya’ya mağlup olmadan dönüş yaptı.

Yarı finalin ikinci ayağında ise Borussia Dortmunda evinde Fransa’nın güçlü ekiplerinden Paris Saint-Germain’i ağırladı. Maçta daha çok üstün olan taraf Alman ekibiydi ve golü ilk yarıda kaydederek Paris’e avantajlı skorla gitti.

ekran-resmi-2024-05-02-19-51-46.png

DORTMUND’UN GALİBİYETİ DİKKAT ÇEKTİ

Borussia Dortmund, 1 Mayıs Çarşamba günü Signal Iduna Park'ta bu UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde, PSG oynadı. Borussia Dortmund teknik direktörü Edin Terzic ve öğrencileri, Çarşamba gecesi yarı final ilk maçında Paris Saint-Germain'i 1-0 yendi. Önümüzdeki hafta Salı günü için avantajlı bir duruma geldi.

31 yaşında ilk Şampiyonlar Ligi sezonunda oynayan Fullkrug, 36. dakikada stoper Nico Schlotterbeck'ten yüksek bir pas aldı ve ağın sol köşesine düşük bir şut attı. Bu şut PSG kalecisini mağlup ederek ağlarla buluştu. Dortmund Teknik Direktörü Terzic,ekran-resmi-2024-05-02-19-51-15.png

“Çok iyi bir oyun oynadık ve hak edilmiş bir zafer oldu. Rövanş ayağı için küçük bir avantaj elde etmeyi başardık. Ama başka bir şey değil. Güç oyunlarını empoze ederlerse önümüzdeki haftaki görev daha da zor olacak. Bugün 45. dakikadan 60. dakikaya kadar bu ivmeye dayanmak zorunda kaldık.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler