Şampiyonlar Ligi Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Şampiyonlar Ligi Bilet Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul’da oynanacak maçın finale kalan takımı belli oldu. Dün oynanan yarı final maçında Manchester City rakibini yendi. Finale çıkmayı başaran takım, Inter ile İstanbul’da karşılaşacak.

Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçı dün 22.00’de yayınlandı. Manchester City, Real Madrid’i yenerek final maçına çıkmaya hak kazandı. Final maçı ise İstanbul’da oynanacak. Maç severlerin beklediği karşılaşma için biletler şimdiden satışa sunuldu. Herkesin merak ettiği büyük karşılaşmanın bilet fiyatları ise TFF tarafından açıklandı.

BİLETLER UEFA’NIN RESMİ BİLET UYGULAMASINDAN ALINACAK!

Maç severlerin heyecanla beklediği Şampiyonlar Ligi final maçı için nefesler tutuldu! Şimdiden satışa sunulan biletler için UEFA’nın “UEFA Mobile Tickets” aracılığı ile alım sağlanabilecek. Aynı zamanda bilet sahiplerinin İOS ve Android cihazlarda mevcut olan bu uygulamayı indirerek biletleri saklayarak yönetebilecekleri belirtildi. Taraftarlara birkaç gün önceden ulaştırılacağı belirtilen biletlerin fiyatı ise açıklandı. 1.Kategori 690 euro, 2. Kategori 490 euro, 3. Kategori 180 euro ve 4. Kategori ise 70 euro olarak satışa sunulacak. Engelli biletleri ise 70 euro’dan satışa sunulacağı belirtildi. Aynı zamanda ücretsiz refakatçi biletini de içereceği açıklanan bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler