Roberto Firmino İçin Türkiye Söylentisi Doğru Mu? Menajerinden Açıklama Var?

Roberto Firmino İçin Türkiye Söylentisi Doğru Mu? Menajerinden Açıklama Var?

Liverpool’un yıldızı yaz transfer döneminde, yeni tanıtılan Al Ahli'ye katılmıştı. Bu yaz Saudi Pro League'e atlayan en büyük isimlerden biri oldu. Ancak Roberto Firmino ile ilgili söylentiler ara transfer döneminde çoğaldı.

Eski Liverpool ikilisi Roberto Firmino ve Fabinho, Newcastle ile karşı karşıya olmasını izlemek için Anfield'da görüldü. İngiltere’ye dönün ikili hakkında transfer dedikoduları ise, daha da alevlendi.

İkili, Suudi Pro Ligi'ndeki kulüplere imza atmak için yaz aylarında Liverpool’dan ayrıldı. Firmino, Al Ahli’nin yolunu tutarken, Fabinho Al Ittihad’a transfer oldu.

FİRMİNO İÇİN SÜPER LİG SÖYLENTİSİ

İngiliz spor haber sitesi Talksport, Roberto Firmino hakkında bomba gibi bir iddia ortaya attı. İngiltere’den gelen habere göre, oyuncu hakkında Fenerbahçe ve Galatasaray söylentileri çıktı.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de aralarında bulunduğu 5 kulüp Roberto Firmino’nun peşinde. Suudi Arabistan’dan AlShabab, Al-Ettifaq ve Al-Fateh, İngiltere Premier Ligi’nden de Sheffield United futbolcuyu istiyor.

MENAJERDEN SÜPER LİG YALANLAMASI GELDİ

Ara transfer döneminin gelmesiyle beraber tüm gözler yıldız futbolculara döndü. Bunlardan biri de Firmino oldu. Adında sıkça haber çıkarken menajerinden söylentileri değiştirecek haber geldi. Gazeteci Kaya Temel’in aktardığına göre Roberto Firmino'nun menajeri Zini Junior: “Türkiye düşüncemiz yok ve Firmino, Suudi Arabistan'da mutlu. Galatasaray ve Fenerbahçe'yi düşünmüyor” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler