Real Madrid - Atletico Madrid Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Arda Güler Oynayacak Mı?

Real Madrid - Atletico Madrid Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Arda Güler Oynayacak Mı?

Tüm dünyanın yakından takip edeceği Madrid derbisi geldi, çattı. Süper Kupa yarı finalinde karşılacak olan iki ekibin maçı için tarih ve saat belli oldu. Türk futbolseverler ise, en çok Arda Güler’i merak ediyor. İşte maç ile ilgili detaylar…

İspanya Süper Kupa’da heyecan tüm hızıyla sürüyor. Yarı final maçında bu sefer Real Madrid ile Atletico Madrid karşı karşıya gelecek. Türkiye’nin gururu Arda Güler’inde 24 kişilik geniş kadroda yer aldığı biliniyor. Peki Arda Güler oynayacak mı?

REAL MADRİD - ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

Madrid derbisi, Suudi Arabistan’da yapılacak. İspanya’nın yaptığı anlaşmaya göre, yarı finalden itibaren Süper Kupa maçları Arabistan’da yapılıyor.

10 Ocak Çarşamba günü Real Madrid - Atletico Madrid, Al-Awwal Park’ta kozlarını paylaşacak. Maç canlı olarak Tivibuspor1’den izlenebilecek. TSİ maç 22’de başlayacak.

ARDA GÜLER FORMA GİYECEK Mİ?

Dev derbinin bir diğer heyecanı da Arda Güler olacak. İlk defa geçtiğimiz günlerde forma şansı bulan Arda Güler, iyi bir performans göstermişti. İki ezeli rakibin karşılacağı maçın kapm kadrosunda Güler’de yer aldı.

Deneyim teknik adam Carlo Ancelotti, Türkiye’nin genç yıldızı Arda Güler’i Real Madrid - Atletico Madrid maçının kadrosuna dahil etti. Ancak maça ilk 11’de oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler