Özlenen Galibiyet Moral Verdi

Özlenen Galibiyet Moral Verdi

Süper Lig'de Ersun Yanal yönetimindeki Fraport TAV Antalyaspor, cuma günü sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçını kazanarak yükselişe geçmeyi istiyor.

Antalyaspor SÜPER Lig'de 13 maçta 2 galibiyet alabilen ve 3 maç aradan sonra 3 puan elde etmenin sevincini yaşadı.

Kırmızı beyazlılar ligdeki son 12 maçında Trabzonspor, Göztepe, Galatasaray, Hatayspor, Rizespor, Fenerbahçe, Gaziantep FK, Beşiktaş'a yenilirken, Karagümrük, Konyaspor ve Göztepe ile berabere kaldı. Tek galibiyeti ise Çaykur Rizespor karşısında elde etti.

Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, sahasındaki Öznür Kablo Yeni Malatyaspor galibiyetiyle moral buldu. Ligde 3'üncü hafta oynadığı Çaykur Rizespor maçı sonrası kazanamayan kırmızı beyazlılar, 3 maç aradan sonra gelen galibiyete sevindi. Teknik direktör Ersun Yanal da galibiyet sevincini futbolcu ve taraftarla yaşadı.

Antalyaspor, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ligde oynadığı son 13 maçta 2 galibiyet elde etti. Kırmızı beyazlılar bu karşılaşmalarda Trabzonspor, Göztepe, Galatasaray, Hatayspor, Rizespor, Fenerbahçe, Gaziantep FK, Beşiktaş'a yenilirken, Karagümrük, Konyaspor ve Göztepe ile berabere kaldı. Galibiyeti ise Çaykur Rizespor ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşısında elde etti.

Fraport TAV Antalyaspor ligde 7'nci haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 8 puanda tamamladı. Kırmızı beyazlılar 8'inci hafta Adana Demirspor ile oynayacak. Karşılaşma 1 Ekim'de saat 20.00'da Antalya Stadyumu'nda başlayacak. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki Fraport TAV Antalyaspor maçı kazanıp yükselişe geçmeyi hedefliyor.

Özlenen Galibiyet Moral Veri

Özlenen Galibiyet Moral Veri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler