Fenerbahçeli Yıldızdan Önemli Açıklamalar

Fenerbahçeli Yıldızdan Önemli Açıklamalar

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Jayden Oosterwolde milli takım hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

Fenerbahçe'nin bu sezon Parma'dan renklerine bağladığı genç oyuncu Jayden Oosterwolde bugün önemli açıklamalarda bulundu. Jayden Oosterwolde sarı lacivertli takımdaki hedeflerini dile getirdi.

''BANA ŞANS VERDİ''

"Geldiğim ilk başta çok fazla oynamamıştım. Ufak bir sakatlık yaşamıştım ve bu sakatlık sonrası kendimi fazla gösteremedim. Her zaman pozitif kalmaya çalıştım. Yeni hocamız geldiğinde daha fazla şans buldum. Bana şans verdi ve ben de bu şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bana bu fırsatı verdiği ve neler yapabildiğimi gösterebildiğim için mutluyum." dedi.

"DÜZELTEBİLECEĞİM ŞEYLER VAR''

Hollandalı oyuncu Jayden Oosterwolde, Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal için şu yorumları yaptı:

"Evet uzun boyluyum. Ancak çok uzun boylu değilim. Bir sol bek için problem olmuyor. Sol bekte oynuyorum ama boyumun uzun olması nedeniyle stoper oynama imkanım da oluyor. Hocamızın ihtiyacı olduğunda da stoper oynayabilirim. Ama tercihim bek pozisyonu.

Özelliklerimi sayacak olursak, birebirlerde savunmada iyi olduğumu düşünüyorum. Hızlıyım, teknik anlamda iyiyim. Negatif olarak da konsantrasyonumu söyleyebilirim. 90 dakikaya daha iyi yaymam gerekiyor. Bu tarz küçük sorunlar olabiliyor. Sonuçta dünyadaki en iyi oyuncu değilim. Düzeltebileceğim şeyler var. Ama odak noktamı geliştirmem gerekiyor."

"FENERBAHÇE, AVRUPA'NIN EN BÜYÜK KULÜPLERİNDEN BİRİ"

Fenerbahçe'yi Avrupa'nın en büyük kulüplerinin biri olarak gören Hollandalo futbolcu Jayden Oosterwolde:

''İtalya'da iyi bir dönem geçiriyordum. Fenerbahçe geldi ve beni transfer etmek istediler. Teklif geldiğinde kendimi iyi hissettim. İyi planların olduğunu gördüm. Tarihsel anlamda baktığınızda Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en büyük kulüplerinden bir tanesi. Kendimi geliştirebilmem adına bunu fırsat olarak gördüm." ifadelerini kullandı.

''TÜRK YEMEĞİNİ HER ZAMAN SEVİYORDUM''

Fenerbahçe'nin Parma'dan renklerine bağladığı Hollandalı futbolcu Jayden Oosterwolde röportajın son kısmında Türk yemeklerine dair şu açıklamalarda bulundu:

''İtalya'da çok fazla makarna ve pizza yedim. Aslında bu durumdan biraz da sıkılmıştım. Hollanda'da çok fazla Türk yaşadığı için orada Türk yemeği yeme imkanı bulabiliyorsunuz. Türk yemeğini her zaman seviyordum. Buraya gelip Türk yemekleri yediğim için mutluyum. Burada en çok sevdiğim yemek olarak Adana kebap tatlı olarak da sütlaç söyleyebilirim'' 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler