Olympiakos - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Maç TV8’de Mi Yayınlanacak?

Olympiakos - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Maç TV8’de Mi Yayınlanacak?

Fenerbahçe, Avrupa arenasına çıkıyor. Bu hafta başlayan Avrupa maçlarında büyük heyecan yaşandı. Türkiye’den tek bir temsilcimiz olan Fenerbahçe ise, UEFA Konferans Lig’inde boy gösterecek. Fenerbahçe maçı ne zaman, maç nerede yayınlanacak?

Fenerbahçe, son 16’da Belçika ekibi Union’u eleyerek bir üste adını yazdırmıştı. Sarı lacivertli ekibin çeyrek finaldeki rakibi ise Olympiakos oldu. Yunanistan’ın köklü kulübüyle ilk maç deplasmanda oynanacak.

OLYMPİAKOS - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Konferans Ligi çeyrek final karşılaşmasını sadece Fenerbahçeliler değil, diğer Türk futbolseverlerde merak ediyor. Olympiakos - Fenerbahçe maçı 11 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç saat 19.45’te başlayacak.

Birçok futbolsever ise sosyal medya platformu X’te hashtag açtı. #TV8 hasthtag’inin altına yorum bırakan taraftarlar maçın şifresiz olmasını istedi. Ramazan bayramından dolayı çifte bayram isteyen taraftarlar, Acun Ilıcalı’ya seslendi.

Normal şartlarda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları EXXEN’de yayınlanıyor. Olympiakos - Fenerbahçe maçıda bir değişiklik olmadığı taktirde EXXEN’de canlı yayınlanacak.

ekran-resmi-2024-04-11-13-14-49.png

İSMAİL KARTAL’DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMA

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç öncesi değerlendirmede bulundu. Zolu bir maç olduğu aktaran Kartal, galibiyet ve tur için sahada olacaklarını aktardı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal,

“Olympiakos takımının gücünü biliyoruz. Yunan futbolunun köklü bir kulübü ve ateşli bir taraftarı var. Sonuçta bu iki aşamalı bir maç. Yaptığımız analizlerde rakibin güçlü yönlerini biliyoruz. Biz de güçlü yönlerimizi sahaya yansıtarak iki maç sonucunda turu geçmek istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler