MKE Ankaragücü, Antalyaspor’u Konuk Ediyor

MKE Ankaragücü, Antalyaspor’u Konuk Ediyor

Süper Toto Süper Lig’in 34. Haftasında oynanacak maçta MKE Ankaragücü, Fraport TAV Antalyaspor’u konuk ediyor.

Eryaman Stadında gerçekleşecek maçı hakem Ümit Öztürk yönetiyor. Taraftarların merakla beklediği karşılaşmada Fraport TAV Antalyaspor ligde 36 puanla 12. sıradayken, MKE Ankaragücü 35 puanda 13. Sırada yer alıyor. Sezonun ilk yarısında Antalyaspor’un evinde gerçekleşen karşılaşmada ise MKE Ankaragücü 2-0 kazanmıştı.

FRAPORT TAV ANTALYASPOR, ANKARAGÜCÜ MAÇINA HAZIR

Antalyaspor, MKE Ankaragücü ile gerçekleşecek karşılaşmaya 1 eksikle hazır. 1 isim cezalıyken 2 isim sınırda! 31 maçta toplam 10 galibiyet alan Antalyaspor, 6 beraberlik ve 15 yenilgi alarak 12. Sıraya yükseliyor. 36 puanın sahibi olan Fraport TAV Antalyaspor, MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını ise öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Nuri Şahin gözetiminde Kırmızı Beyazlılar, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştireceği çalışma ardından akşam saatlerinde ise uçakla Ankara’ya gidecek.

47’İNCİ KEZ RAKİP OLACAK!

17 Mayıs Çarşamba günü karşı karşıya gelecek olan Fraport TAV Antalyaspor- MKE Ankaragücü, 47. Kez rakip olacak! İki takım arasında oynanan 46 maçta ise Antalyaspor toplam 14 galibiyet aldı. 15 beraberlik ve 17 mağlubiyetle sahadan ayrılan takım 47. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan maçlarda ise galibiyet sayısının eşit olması rekabeti arttırdı. Antalyaspor’un daha önce karşı karşıya geldiği MKE Ankaragücü evinde gerçekleşen maçlarda 7 galibiyet aldı. 9 beraberlik ve 7 yenilgiyle sahadan ayrılan takım, Antalya’da ligin ilk yarısında gerçekleşen maçta ise Ankaragücü 2-0 kazanmıştı. 47. Karşılaşma ise 17 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de Eryaman Stadyumunda gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler