Macaristan - Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Macaristan - Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Geçtiğimiz hafta oynanan son maçlarla birlikte liglere milli ara verildi. Bu hafta liglerde maçlar oynanmayacak. BUnun yerine milli takımların hazırlık karşılaşmaları olacak. Peki Türkiye’nin maçı ne zaman? Macaristan - Türkiye maçı hangi kanalda?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, bu sene Avrupa Şampiyonası’na katılacak. Almanya’da düzenlenecek olan organizasyon öncesi çalışmalar devam ediyor. Bu hafta ise, kritik bir hazırlık maçına çıkacak.

MACARİSTAN - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig’te Trabzonspor - Fenerbahçe maçının yankıları devam ederken, A Milli takımın maçı geldi. Türkiye, 22 Mart Cuma günü Macaristan ile karşılaşacak. Özel maçta Türkiye, Macaristan deplasmanına gidecek.

Macaristan - Türkiye maçı, TSİ 22.45’te başlayacak. Maç, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de oynanacak ve müsabaka TRT Spor’dan izlenebilecek.

ekran-resmi-2024-03-22-11-24-31.png

MONTELLA’DAN MAÇ ÖNCESİ SEMİH YORUMU

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Semih Kılıçsoy hakkında da konuşan Montella şunları söyledi;

“Macaristan iyi bir sınav olacak. Teknik direktörleri Rossi'yi tanıyorum. Rekabeti yüksek bir takım olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Gelişimimiz için çok önemli bir maç olduğunu söyleyebilirim. Şehir ve stadın güzel olduğunu söyleyebilirim.

Değişiklikler fazladan yapılmadı. Fazladan futbolcu çağırdım çünkü onların durumunu görmek istedim. Onları Ümit Milli Takım'a gönderme kararımızın iyi karşılanması gerekiyor. Burada daha az fırsat bulacaklarına orada daha fazla fırsat bulacaklardır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler