Lider Galatasaray, Adana’da Hata Yapmadı: 3 Puan 3 Golle Geldi

Lider Galatasaray, Adana’da Hata Yapmadı: 3 Puan 3 Golle Geldi

Trendyol Süper Lig’in açılış maçında Adana Demirspor evinde Galatasaray’ı ağırladı. İlk yarısı çekişmeli geçen maçı, Galatasaray kazandı. Istanbul ekibi, ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı aldı.

Süper Lig’de takımlar sona yaklaşıyor. Şampiyonun ve düşecek takımın belli olacağı Mayıs ayı ile beraber lig tatile girecek. Galatasaray geçtiğimiz hafta, Fenerbahçe’nin puan kaybetmesiyle büyük avantaj yakaladı. Puan farkını 4’e çıkaran sarı kırmızılı ekip, Adana deplasmanda çıktı.

34. haftanın açılışı maçında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kora kor mücadelenin olduğu maçta aslanlar, ikinci yarıda istediklerini aldı.

ekran-resmi-2024-04-26-23-38-20.png

3 PUAN 3 GOLLE GELDİ

Adana’ya lider olarak giden Galatasaray, Yeni Adana Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi 3-0 kazandı. Goller; 53. dakikada Ziyech, 64. dakikada Kerem Demirbay, 90+1’de ise Mauro Icardi kaydetti. Sarı kırmızılı ekip galibiyet serisini 15’e yükselterek puanını da 93 yaptı.

Kaptan Fernando Muslera, Trendyol Süper Lig’de bu sezon 17 maçta kalesini gole kapatarak kendi rekorunu kırmış oldu. Diğer yandan Galatasaray 15’te 15 yaparak kendisine ait ligde üst üste kazanma rekorunu da geliştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler