Korkuteli, lider Nevşehir'i yendi

Korkuteli, lider Nevşehir'i yendi

Voleybol Erkekler 2'nci Lig 3'üncü Grup'ta yer alan Korkuteli Belediyespor Erkek Voleybol takımı, erteleme maçında lider Nevşehir Belediyespor'u 3-2 mağlup etti. Korkuteli Belediyespor, aldığı galibiyetle ikinciliğe yükseldi.

Korkuteli Recep Gürbüz Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın birinci setine etkili başlayan Korkuteli Belediyespor, Nevşehir Belediyespor'un oyun kurmasını engelledi. Etkili servislerle seti 25-16 kazanan Korkuteli, 1-0 öne geçti. İkinci set karşılıklı ataklarla geçti. Nevşehir Belediyespor, çekişmeli geçen seti 25-17 kazanarak skoru eşitledi: 1-1.

Üçüncü sette Korkuteli Belediyespor, iyi oyunu ile seti 25-14 kazanarak skoru 2-1'e getirdi. Dördüncü sette Korkuteli Belediyespor'un vasat oyununa karşın iyi bir oyun sergileyen Nevşehir Belediyespor seti 25-19 kazandı ve skoru 2-2 yaptı. Büyük çekişmeye sahne olan tie-break setinde az hata yapan Korkuteli Belediyespor, seti 15-12 kazanarak müsabakadan 3-2 galip ayrıldı.

Korkuteli Belediyespor aldığı 2 puan ile puanı 12'ye yükseltirken, Nevşehir Belediyespor ise 13 puan ile liderliğini sürdürdü.

voleybol-erkekler-2nci-lig-3uncu-grupta-yer-alan-korkuteli-belediyespor-erkek-voleybol-takimi-erteleme-macinda-lider-nevsehir-belediyesporu-3-2-maglup-etti-korkuteli-belediyespor-aldigi-galibiyetle-ikincilige-yukseldi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler