Kopenhag-Galatasaray Maçı Ne Zaman? Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Kopenhag-Galatasaray Maçı Ne Zaman? Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi, bu hafta oynanacak olan maçlarla tamamlanacak. Temsilcimiz Galatasaray ise, ya tamam ya devam maçına çıkacak. Kopenhag-Galatasaray Maçı Ne Zaman? Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 6. hafta maçları yarın itibarıyla başlayacak. Son maçlarla beraber bir üst tura çıkacak tüm takımlar belli olacak.

Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde tek başına temsil eden Galatasaray, çok kritik bir maça çıkacak. Sarı kırmızılı ekibin kazanmaktan başka şansı yok. Gruptan çıkabilmesi için 3 puanı hanesine yazdırması gerekiyor.

KOPENHAG-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Galatasaray, Kopenhag deplasmanına gidecek. Zorlu hava koşullarında sarı kırmızılı ekip galibiyet arayacak.

12 Aralık Salı günü Kopenhag-Galatasaray maçı saat 23’de başlayacak. Galatasaray, Kopenhag ile aynı puana sahip ve averajla üçüncü sırada yer alıyor.

GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Kopenhag Galatasaray maçı EXXEN dijital platformunda yayınlanacak. Maç, yarın 23’de EXXEN TV’den canlı olarak takip edilebilecek. Diğer yandan Kopenhag ile Galatasaray arasında oynanacak olan maçı İtalyan hakem Daniele Orsato, yönetecek. Kritik maça UEFA deneyimli bir hakem ataması yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler