Kepez'in '12 Dev Kızı' Sahaya Çıkıyor

Kepez'in '12 Dev Kızı' Sahaya Çıkıyor

KEPEZ Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, ilk maça çıkmadan önce verilen moral yemeğinde lig geçmeyi hedefledi.

Kadın Basketbol Bölgesel Ligi'nde (KBBL) ilk maçına çıkmadan önce verilen moral yemeğinde buluşan Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün 12 dev kızı, lig geçme hedefini belirledi. Pazar günü deplasmanda yapılacak Muğla Karya karşılaşması heyecanı yaşayan takım, Lara bölgesinde bir restoranda işletme sahipleri Ferhat Akdemir ve Mehmet Gökay'ın konuğu oldu. Yönetim kurulu ve teknik heyetin de katıldığı yemekte konuşan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, takım içindeki motivasyonun yerinde olduğunu, hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyledi.

ORTAYA KARAKTERİNİZİ KOYDUNUZ

Güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Başkan Çatal, "Bugün yaktığınız ateş, gelecekte kor olacaktır. Bizim olmazsa olmazımız, rakiplerimizi illa yenmek değildi. Sizin gayretlerinizi görünce, gruptan çıkma isteği doğdu. Şart koşmadan, takımınız için ortaya karakter koydunuz. Önemli olan bu" diye konuştu. Gecenin organizasyonunu yapan basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi İbrahim Saraçoğlu ise "Bugüne kadar birlikte güzel günler geçirdik. Sizler bize emanetsiniz ve emanetin yükü ağır olur. Bu yüzden heyecandan uyuyamadığım oldu. Sorunsuz bir lig olsun, başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Takımını 1 Eylül'den bu yana çalıştıran Koç Besim Güvenç, 3 oyuncunun alt yapı olmak üzere takımın tamamının Antalyalı oyunculardan oluştuğunu açıkladı.

Kepez'in '12 Dev Kızı' Sahaya Çıkıyor

Kepez'in '12 Dev Kızı' Sahaya Çıkıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler