Karne Hediyesi, Ücretsiz Yüzme Kursu

Karne Hediyesi, Ücretsiz Yüzme Kursu

KUMLUCA Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesi kapsamında çocuklar için karne hediyesi olarak ücretsiz yüzme kursu düzenliyor

Kumluca İlçe Spor Müdürlüğünün, yüzme bilmeyen 7-17 yaş arası çocuklar için düzenleyeceği yüzme kursları, İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılacak. Kumluca Yüzme Havuzunda 12 Temmuz Pazartesi günü başlayacak yüzme kursları için son kayıt tarihi ise 9 Temmuz. Kayıtların Kumluca İlçe Spor Müdürlüğünde alındığı yüzme kursları için ailelerin, form doldurmalarının yeterli olacağı ve telefonla da bilgi alabilecekleri kaydedildi.

Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, çocukların tatilde geçirecekleri zamanı olumlu aktivitelere yönlendirmek, onların ruhsal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışma yaptıklarını belirterek, "Çocuklarımızın hijyen şartlarına uygun, uzman 2 antrenör 1 cankurtaran öncülüğünde yüzmeyi öğrenmelerine olanak sağlayacak yüzme kurslarımız, çocuklarımıza karne hediyemizdir. Bütün çocuklarımızı onlar için bir nevi tatil sayılacak yüzme kurslarımıza bekliyoruz" dedi.

Karne Hediyesi, Ücretsiz Yüzme Kursu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler