Karadeniz Ekibi, Ziraat Türkiye Kupası’nda Avantajı Kaptı

Karadeniz Ekibi, Ziraat Türkiye Kupası’nda Avantajı Kaptı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda fırtına gibi esti. Yarı finalin ilk maçında konuk ettiği VavaCars Fatih Karagümrük’ü 3-2 yenerek avantajı kaptı. İkinci yarıyı 10 kişi ile tamamlamasına rağmen skoru kaybetmedi…

Trabzonspor, Şenol Güneş Spor Kompleksi Papara Park’ta İstanbul ekibi VavaCars Fatih Karagümrük’ü ağırladı. 24 Nisan Çarşamba günü karşılaşan iki ekip, futbolseverlere adeta şölen sundu.

5 golün atıldığı maçın seyir zevki yüksek oldu. Mücadele dozu hiç düşmeyen maçta pozisyonlar, goller ve kırmız kart ile heyecanı hiç eksik olmadı.

ekran-resmi-2024-04-25-12-16-39.png

TRABZONSPOR, AVANTAJLI KONUMDA

İlk yarıda iki takım pozisyona girdi. İlk gol Trabzonspor’dan Edin Visca attı. Karşılık ise çok gecikmeden Mendes tarafından geldi. İlk yarının skorunu ise 41. dakikada Stefano Denswil belirledi.

Trabzonspor, soyunma odasına 2-1’lik skorla gitti. İlk yarının bitimine az bir süre kala ise, bordo mavili ekibin forveti Enis Destan, rakibine yumruk attığı için kırmızı kart gördü.

ekran-resmi-2024-04-25-12-16-50.png

İKİNCİ YARI HEYECAN DEVAM ETTİ

İlk yarı olduğu gibi inci devresi de heyecan doluydu. Fatih Karagümrük, eksik kalan rakibi karşısında beraberliği ararken, kalesinde erken bir gol gördü. 49. dakikada Taxiarchis Fountas farkı ikiye çıkardı.

VavaCars Fatih Karagümrük, 80. dakikada farkı bire indirdi. Paoletti, Fatih Karagümrük adına golü atan isim oldu. Kalan dakikalarda pozisyon olsa da İstanbul ekibi skoru eşitleyemedi. Maç sonu 3-2 olarak tamamalandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler