Kara Kartal Deplasmanda Galibiyeti Hatırladı

Kara Kartal Deplasmanda Galibiyeti Hatırladı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında kötü gidişata dur, dedi. Üst üste kötü sonuçlar alan kara kartal, Hatayspor deplasmanından 3 puan çıkarmayı bildi. İşte maça dair gelişmeler…

Taraftarın bir türlü istediği oyunu ortaya koyamayan Beşiktaş, galibiyeti yeniden hatırladı. Evinde aldığı mağlubiyetler sonrasında taraftarın iyiden iyiye tepkisini çeken kulüp, Hatayspor karşısında aldığı galibiyetle rahatladı.

Yakın zamanda Şenol Güneş’in bıraktığı koltuğa Rıza Çalımbay oturmuştu. Ancak kötü sonuçların ardından Çalımbay’la da geçen hafta yollar ayrılmıştı. Mersin Stadyumu’nda oynanan maça Beşiktaş’ın başında Serdar Topraktepe yer aldı.

TEKNİK SORUMLU, MAÇ SONU DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Beşiktaş, Süper Lig’in 18. haftasında Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu’nda Hatayspor’un ev sahipliği maçı siyah beyazlı ekip 2-1 kazandı. Maç sonunda Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe şunları söyledi;

1 maçlığına bize görev verildi. Buradan geri Antalya'ya döneceğiz. Takımla 2 günlük bir çalışmamız oldu. Ancak daha öncede aynı yerde çalışma imkanı olduğumuz için oyuncularımızla ilişkilerimiz iyi. Bu maçlık görev verildi ve bu maçta da şöyle bir oyun oynamak istedik. Analiz yaptık. Analizimizde yüksek toplarla, uzun toplarla ve oradan alacağı ikinci toplarla sonuçlara gitmeye çalışan bir Hatayspor gördük.

Defansı biraz çekip, arkadaki boşluklardan yararlanmak istedik. Bundan da yararlandığımızı düşünüyorum. İkinci toplar çok önemliydi. İkinci topların hepsini aldığımıza inanıyorum. Oyuna girişimiz çok iyiydi. Tabii sonlara doğru takımımız biraz yoruldu. O anda değişikliklere başladım. Yani 2 günlük bir sürede özel bir şey yapmadık. Sadece maça odaklandık ve maçı kazanmak istedik.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler