Kanarya'ya Krunic Müjdesi! Milan'da Kriz Çıkardı

Kanarya'ya Krunic Müjdesi! Milan'da Kriz Çıkardı

Fenerbahçe aradığı 6 numara transferini Milan'da buldu. Milan'da kriz çıkaran Krunic, sarı lacivertli takıma gelebilir mi? İşte haberin detayları....

Süper ligin yaz dönemi transfer sürecinde tam 13 yeni ismi kadrosuna katan sarı lacivertliler süper ligde ve Avrupa maçlarında yenilgi yüzü görmedi. Yapmış olduğu transferler hem süper ligde hem de Avrupa'da oldukça iyi performanslar gösterdi. Fakat sarı lacivertlilerin 6 numara transferi yaz dönemi transfer sürecinde gerçekleşmedi.

Milyonlarca sarı lacivertli taraftarlar 6 numara krizinin bir an önce çözülmesini beklerken Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonda da Fenerbahçe forması giyen Miguel Crespo ile tekrar sözleşme yenilemiş oldu. Teknik direktör İsmail Kartal'ın da isteği üzerine Başkan Ali Koç ve Selahattin Baki, Milan'da forma giymekte olan Krunic transferini gerçekleştirmek üzere.

MİLAN TAKIMDA TUTACAKTI! KRUNİC KRİZ ÇIKARDI 

Adı bir süredir Fenerbahçe ile anılan Milan'ın yıldız orta saha oyuncusu Rade Krunic, bugün Milan'da çıkardı. Milan, yıldız orta saha oyuncusuna fiyat teklifinde bulundu. Rade Krunic ise dünya devi Milan'ın bu fiyat teklifini reddederek yüzde 50 daha fazlasını istedi. Milan ve Rade Krunic masadan anlaşamadan kalktı. 

Yıldız orta saha oyuncusu Rade Krunic ile süper ligi devi Fenerbahçe ciddi bir şekilde ilgileniyor. Sarı lacivertli teknik heyet devre arasında Milan ile anlaşma sağlayarak Rade Krunic'i renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler