Kanarya, Deplasmanda Ağır Yara Aldı: Puan Farkı 4’e Çıktı

Kanarya, Deplasmanda Ağır Yara Aldı: Puan Farkı 4’e Çıktı

Fenerbahçe, Süper Lig’in 33. haftasında ağır yara aldı. Deplasmanda 2 puan bırakarak zirve yarışında iddiasına balta vurdu. Lider ile arasında puan farkı 4 oldu ve şampiyonluğu zora soktu. İşte maçın detayları…

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında kapanış maçı Sivas’da oynandı. EMS Yapı Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısı oldukça sakin geçti ve izleyenler adeta net bir pozisyon izleyemedi.

İlk yarının son dakikasında bireysel performans gösteren Fred, 45+2’de takımını 1-0 öne geçirdi. Bu skorla ilk yarı tamamlandı. İkinci yarıda ise oyun iki tarafa da zaman zaman gitti geldi.

MAÇIN SKORUNU PENALTI BELİRLEDİ

Maçta beraberliği Sivassoprlu Koita sağladı. Ardından Fenerbahçe 80. dakika İrfancan Kahveci ile yeniden öne geçti. Ancak maçın son skorunu penaltıdan Manaj söyledi.

İSMAİL KARTAL’DAN TARAFTARA MESAJ

Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal değerlendirmede bulundu;

“Buraya tabii ki üç puan için geldik. Rakibin son haftalardaki çıkışını, çok disiplinli oynayan, çok iyi savunma yapan bir takım olduğunu biliyorduk. Çok iyi savunma yaptılar, çok kapandılar. Kapanan savunmaya karşı baya zorlandık ama buna rağmen iki gol atmasını başardık. Sonuçta bugün burada istediğimiz üç puanı alamadık. Maç berabere bitti ama ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum.

Taraftarlarımız ve camiamız şunu bilsin. Biz pes etmedik. Ben oyuncularıma güveniyorum. Sonuna kadar şampiyonluk mücadelemizi vereceğiz. Önümüzde 5 maç var. Bundan sonraki maçlara odaklanıp en iyi şekilde, 5 maçın 5’ini de kazanmaya yönelik bütün gayretimizle taraftarlarımıza kendimizi affettirip sonunda da şampiyon olmayı hala hedefliyoruz. Bundan da bir şey kaybetmediğimizi düşünüyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler