Jose Mourinho İlk Antrenmanına Çıktı: Fenerbahçe Top Başı Yaptı…

Jose Mourinho İlk Antrenmanına Çıktı: Fenerbahçe Top Başı Yaptı…

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jose Mourinho önderliğinde yeni sezon hazırlıklarına başladı. 24 Haziran Pazartesi günü, Futbol A Takımı, ilk hazırlıkları için Topuk Yaylası’nın yolunu tuttu.

Fenerbahçe Futbol Kulübü, sezonu dün itibarıyla açtı. Sarı lacivertli ekip, 2 saat 15 dakika süren kara yolculuğunun ardından Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesisleri’ne ulaştı.

Fenerbahçe, 24-29 Haziran tarihleri arasında Topuk Yaylası’nda kamp yapacak. Futbol Takımı, sezonun ilk antrenmanını da akşam saat 17.00’da gerçekleştirdi.

ekran-resmi-2024-06-25-10-02-17.png

İKİ ANTRENMAN TARAFTARA AÇIK OLACAK

Diğer yandan Fenerbahçe Spor Kulübü iki antrenmanın açık olacağını aktardı. Bunlardan ilki 25 Haziran Salı günü sabah saat 09.30’da gerçekleşti. Bir diğer antrenman ise iki gün sonra açık olacak.

27 Haziran Perşembe saat 09.30 tarihlerinde yapılacak antrenman, taraftarların izlemesi için açık olacaktır. Bu tarihler dışında tesisimize giriş ve misafir kabulü olmayacaktır. Sarı lacivertli ekip, 29 Haziran Cumartesi saat 10.30’da Romanya ekibi Petrolul Ploieşti ile sezonun ilk hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler