Jose Mourinho, Fenerbahçe Televizyonuna Açıklamalarda Bulundu

Jose Mourinho, Fenerbahçe Televizyonuna Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe TV’ye özel konuşmalar yaptı.

Fenerbahçe, yeni sezon ilk hazırlıklarını Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesisleri’nde tamamladı. Jose Mourinho kampı değerlendirdi.
Fenerbahçe, 2024-25 sezonunun ikinci etap çalışmaları için Avusturya’da bulunuyor. Hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.

ekran-resmi-2024-07-03-16-43-36.png

MOURİNHO’DAN TRANSFER AÇIKLAMALARI

Jose Mourinho ilk olarak Topuk Yaylası kampını değerlendirdi. Teknik direktör;

“Bizler için oyuncularımın her şeylerini verdiği bir kamp oldu. Kolay bir hafta geçmedi çünkü ilk hafta her zaman zordur. Günde iki idman yaptık. Herkes de çalışmalarımıza çok odaklanmış bir şekilde elinden gelenin en iyisini yaptı.

Biz orada antrenmanlarımıza odaklanmaya çalıştık, cumartesi günü oynadığımız maçtan ziyade. Kolay değil öyle bir hazırlık maçı oynamak. Çünkü oyuncular maçtan önce zaten hafta boyunca yapmış olduğumuz çalışmalardan dolayı yorgundu ama benim oyuncularımı tanımam için iyi bir fırsattı. Aynı şekilde onların beni tanıması için de iyi bir fırsattı.

ekran-resmi-2024-07-03-16-44-21.png

Kulüpler için bu farklı ama basında 12 ay boyunca transfer dönemi devam eder. Bu aslında insanlar için keyiflidir ama bir yandan da gerçekler vardır. Bazı takımlar şimdiden çok fazla transfer yaptılar ki bunun da lig için iyi olduğunu düşünüyorum.

Ama umarım maaşları ödeyebilirler çünkü gerçekten çok yüksek maaşlar ödeniyor. Umarım ileride bu konuda problem yaşamazlar ki aslında bu bizim problemimiz değil. Bizim başka takımlara değil, kendimize bakmamız gerekiyor. Bizler ihtiyacımız olan istediğimiz profilleri belirledik.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler