Icardi'den Şok Hamle! Galatasaray Taraftarını Endişelendirdi

Icardi'den Şok Hamle! Galatasaray Taraftarını Endişelendirdi

"Galatasaray'da şok gelişme! Icardi'nin beklenmedik hamlesi taraftarları endişelendirdi. Erden Timur'un ayrılığı ve transfer sezonundaki merak edilen detaylar. Detaylar için tıklayın!"

Trendyol Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, üst üste ikinci kez zafere ulaştı. Okan Buruk yönetiminde rekorlarla birlikte tarihi bir şampiyonluk elde eden Aslan, gelecek sezonun çalışmalarına da hız kesmeden başladı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan ayrıldığını duyuran Erden Timur, takımdaki taşları da yerinden oynattı. Timur'un ayrılığından sonra Icardi'nin de Galatasaray'dan gideceği konuşulurken yıldız futbolcudan flaş bir hareket geldi.

GALATASARAY'DA İKİNCİ ŞAMPİYONLUK VE YENİ SEZON HAZIRLIKLARI

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden başladı. Gelecek yıl da Süper Lig'de şampiyonluk yaşayarak armasına beşinci yıldızı takma peşinde olan Aslan, flaş gelişmeler yaşıyor. Erden Timur'un ayrılığının ardından takımda transfer sezonunun nasıl geçeceği merak konusu oldu.

ERDEN TİMUR'UN AYRILIĞININ YANKILARI

Sportif AŞ Başkanvekili olarak Galatasaray'da görev yapan ve taraftarın sevgilisi olan Erden Timur, görevini bıraktığını açıklamıştı. Bu ayrılığın üzerine Galatasaray'da taşlar yerinden oynarken özellikle transfer sezonunun nasıl geçeceği merak konusu haline geldi. Mauro Icardi başta olmak üzere futbolcularla da arası oldukça iyi olan Erden Timur'un ayrılığından sonra Arjantinli yıldızın ayrılık iddiaları ortaya çıktı.

ICARDİ'DEN DÜŞÜNDÜREN HAMLE

Sosyal medyada taraftarları adeta ayağa kaldıran Icardi, Galatasaraylıları gece yarısı düşündürdü. Tecrübeli golcü Icardi, Instagram profilinde bulunan 'Galatasaray' öne çıkarılanlar kısmını kaldırdı. Bu hareket, "Icardi Galatasaray'dan ayrılacak mı?" yorumlarına neden oldu. Bu sezon Galatasaray formasıyla 47 resmi maçta görev yapan yıldız oyuncu, 32 gol attı. 12 kez de asist yapan Icardi, kariyerinin en formda sezonlarından birini geçirdi. Galatasaray ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuya İtalya ve MLS'ten tekliflerin olduğu belirtiliyordu.

66615b555b42e5aca3f8152d-002.webp66615b555b42e5aca3f8152d.webp66615b555b42e5aca3f8152d.webp

Bu sezon Galatasaray formasıyla 47 resmi maçta görev yapan yıldız oyuncu, 32 gol attı ve 12 kez de asist yaptı. Kariyerinin en formda sezonlarından birini geçiren Icardi, Galatasaray ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen transfer teklifleriyle gündemde. İtalya ve MLS'ten tekliflerin olduğu belirtilen Arjantinli futbolcunun geleceği merakla bekleniyor.

Galatasaray'ın üst üste ikinci şampiyonluğu ve yeni sezon hazırlıkları devam ederken, Erden Timur'un ayrılığı ve Icardi'nin sosyal medyadaki hareketi taraftarları endişelendirdi. Icardi'nin Instagram profilinde 'Galatasaray' kısmını kaldırması, ayrılık iddialarını güçlendirirken, Galatasaray taraftarı yıldız futbolcunun takımda kalıp kalmayacağını merakla bekliyor. Gelecek sezon için yapılacak transferler ve takımdaki değişiklikler, Galatasaray'ın başarısının devamı için büyük önem taşıyor.

antalyahaber.tv

galatasaray-transfer-haberi-mauro-icardi-transferde-kararini-verdi-mlsten-teklif-almisti-1717397446455.jpgmauro-icardi-iha-2159676-001.jpgmauro-icardi-iha-2159676.jpgekran-resmi-2024-06-06-13-06-45.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler