Hırvatistan Teknik Direktörü Türkiye Maçı Öncesinde Açıklama Yaptı

Hırvatistan Teknik Direktörü Türkiye Maçı Öncesinde Açıklama Yaptı

2024 Avrupa elemeleri D grubunda Türkiye- Hırvatistan mücadelesi saat 21.45'te başlayacak. Hırvatistan teknik direktörü Zlatko Dalic maç öncesinde açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

Euro 20024 elemeleri D grubunda Türkiye- Hırvatistan mücadelesi bu akşam 21.45'te başlayacak. Bu dev karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye- Hırvatistan maçı öncesinde Hırvatistan milli futbol takımının deneyimli teknik direktörü Zlatko Dalic önemli açıklamalarda bulundu.

ZLATKO DALİC: KİLİT BİR MAÇ 

Hırvatistan milli futbol takımı teknik direktörü Zlatko Dalic, Türkiye maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Türkiye maçının kilit bir maç olduğunu ifade eden Zlatko Dalic:

''Bu bizim için en zor maç olabilir. Kilit bir maç, ona göre hazırlanıyoruz. Bazı zorluklar olacak. Bazı oyuncularımız yok, biraz baskı altındayız. İki önemli forvetimiz yok, onların eksikliklerini hissediyoruz ama böyle düşünmek istemiyorum yeni oyuncularım var, bu onlar için bir fırsat. Baskı altında kalmak istemiyoruz, yarın kazanmak istiyoruz. Üç puanı istiyoruz. Gol atmak önemli, zamanı önemli değil. Acele etmeyelim, dikkatli oynayalım, sabırlı olalım ve 3 puanı alalım" ifadelerini kullandı.

ZLATKO DALİC: ONLAR YÜZDE YÜZ HAZIR DEĞİL

Hırvatistan  milli futbol takımı teknik direktörü Zlatko Dalic, TÜrkiye maçı öncesinde Hırvatistan takımında ciddi eksiklerin olduğunu dile getirdi. Zlatko Dalic:

''Juranovic ve Petkovic sakatlandı onlar yüzde yüz hazır değil ve yarın büyük ihtimalle oynamayacaklar. Onları Galler maçında hazır istiyoruz. Defansta az çok her şey belli. Hücumda Brekalo iyi oynuyor, sol tarafta olacak. Perisic, Orsic ve Ivanusec yok ama bu Brekalo için iyi bir fırsat. Pasalic sağ tarafta ikinci forvet olacak. Yarınki maçta başarılı olacağına inanıyorum.

Defans bizim için kilit, takım olarak berber oynamamız gerek. İki harika genç stoperimiz var Sutalo ve Gvardiol. Harika genç oyunculara sahibiz, Barisic ve Majer gibi. Livakovic de formda. Yarın sanırım bu takım oynayacak" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler